Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas „Erškėčių paukščių“ autorės romanas „Prisilietimas“ – aistringas, švelnus ir jaudinantis

Vilniaus knygų mugė kasmet suteikia progą ne tik atsidurti tarp gausybės knygų, susitikti su mylimais rašytojais ar dalyvauti diskusijose, bet ir susipažinti su ką tik pasirodžiusiais leidiniais.
Meistriškai C. McCullough parašytas „Prisilietimas“ – aistringas, švelnus ir jaudinantis romanas apie moters likimą.
Meistriškai C. McCullough parašytas „Prisilietimas“ – aistringas, švelnus ir jaudinantis romanas apie moters likimą. / „15min“ nuotr.

Šių metų Vilniaus knygų mugėje leidykla „Tyto alba“ pristatys populiariosios rašytojos Colleen McCullough romaną „Prisilietimas“, kuris, anot užsienio kritikų, prilygsta legendiniam romanui „Erškėčių paukščiai“.

Garbaus amžiaus sulaukusi rašytoja Colleen McCullough yra viena žymiausių visų laikų australių. Ji – viena iš 100 asmenų, kuriems suteiktas Australijos nacionalinės vertybės titulas.

Milijoniniais tiražais visame pasaulyje leidžiamų „Erškėčių paukščių“ autorės knyga „Prisilietimas“ nenusileidžia garsiajam savo pirmtakui. Šis romanas skaitytoją vėl sugrąžina į atšiaurią, karštą ir rūsčią XIX a. Australiją, kur viešpatauja savi įstatymai, kur vyrai bando laimę ieškodami aukso, o moterys, kaip Elizabetė Dramond – mergina iš niūraus Škotijos miestelio, paklūsta likimui; ją nori vesti tolimas giminaitis Aleksandras Kinrosas, tačiau šis noras skamba greičiau kaip įsakymas. Australijoje nėra padorios vedyboms tinkamos merginos, rašoma Aleksandro laiške. Kadangi iš visų seserų Elizabetės amžius tinkamiausias, ji ir iškeliauja į šalį, kurios nepažįsta, tekėti už vyro, kurio niekuomet nematė.

Nepažindama krašto papročių, nenutuokdama, kas yra santuoka ir nepažinodama savo vyro, Elizabetė neria į naują gyvenimą. Sutuoktinio apipilta turtais, išmokslinta ir parengta pagal santuokai, ji ima suprasti, kad nuo šiol gyvens visai kitaip. Kad jai bus lemta gyventi su vienu, o mylėti kitą....
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius