-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite knygą „Pradėk nuo savęs: SEAL vadovavimo principai“

15min ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą – laimėkite Jocko Willinsko ir Leifo Babino knygą „Pradėk nuo savęs: SEAL vadovavimo principai“.
Knyga „Pradėk nuo savęs: SEAL vadovavimo principai“
Knyga „Pradėk nuo savęs: SEAL vadovavimo principai“ / Knygos viršelis

Jockas Willinskas ir Leifas Babinas – karininkai, kartu tarnavę SEAL komandos laikinajame taktiniame dalinyje „Pasiutėlis" ir prisidėję prie istorinio JAV pajėgų triumfo pavojingiausiame Irako mieste Ramadi. Ilgametė patirtis autorius išmokė daugybės vertingų pamokų, svarbiausia jų – komandos pergalę ar pralaimėjimą lemia vadovavimas.

Knygoje aprašomi principai, kuriais vadovaudamiesi SEAL daliniai įvykdė sunkiausias kovines užduotis, ir aiškinama, kuo ši pavojingose karinėse operacijose pravertusi mąstysena naudinga už mūšio lauko ribų – versle, šeimoje ir gyvenime apskritai.

J.Willinskas – nusipelnęs JAV Laivyno SEAL karininkas, SEAL komandose praleidęs 20 metų. Vadovavo laikinajam 3-iosios SEAL komandos taktiniam daliniui „Pasiutėlis" per mūšį dėl Ramadi, prižiūrėjo SEAL operacijas, padėjusias JAV Sausumos pajėgų 1-osios šarvuotosios divizijos „Pirmi pasiruošę" brigadai įvesti tvarką smurto ir karo nuniokotame mieste. Taktinis dalinys „Pasiutėlis" tapo gausiausiai apdovanotu Irako karo Specialiųjų operacijų daliniu. Per savo karjerą Jocko buvo apdovanotas „Sidabrinės žvaigždės" ir „Bronzinės žvaigždės" medaliais, daugybe kitų asmeninių ir dalinio apdovanojimų.

L.Babinas – pasižymėjęs JAV Laivyno SEAL karininkas, baigęs JAV Laivyno akademiją ir Laivyne tarnavęs trylika metų, iš jų devynerius metus – Laivyno SEAL komandose. Per mūšį dėl Ramadi vadovaudamas 3-iosios SEAL komandos laikinojo taktinio dalinio „Pasiutėlis" būriui jis planavo stambias kovines operacijas, kurios padėjo įvesti tvarką mieste. Leifas buvo apdovanotas „Sidabrinės žvaigždės" ir dviem „Bronzinės žvaigždės" medaliais, pelnė „Purpurinės širdies" apdovanojimą.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: parašykite, kas knygą „Pradėk nuo savęs: SEAL vadovavimo principai“ vertė į lietuvių kalbą?

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius