-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite knygą „Žvilgsnis iš veidrodžio: moters kelias per gyvenimą vyro akimis“

15min ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą – laimėkite Eugenijaus Laurinaičio knygą „Žvilgsnis iš veidrodžio: moters kelias per gyvenimą vyro akimis“.
Knyga „Žvilgsnis iš veidrodžio: moters kelias per gyvenimą vyro akimis“
Knyga „Žvilgsnis iš veidrodžio: moters kelias per gyvenimą vyro akimis“ / Knygos viršelis
Temos: 2 Knygos Literatūra

Retas vyras taip gerai pažįsta moteris kaip šios knygos autorius Eugenijus Laurinaitis – savo darbe jam tenka daugiausia susidurti su moterimis ir pasinerti į svarbiausias jų gyvenimo problemas. Ši didžiule profesine ir gyvenimiška patirtimi pagrįsta knyga „Žvilgsnis iš veidrodžio: moters kelias per gyvenimą vyro akimis“ suteikia skaitytojoms progą pažiūrėti į save jas suprantančio ir įdėmiai analizuojančio vyro akimis, skaitytojams – geriau suprasti savo esamą ar potencialią antrąją pusę, o visiems kartu galbūt išsiaiškinti kai ką svarbaus savo gyvenime.

„Žvilgsnis iš veidrodžio: moters kelias per gyvenimą vyro akimis“ – 3 amžiaus tarpsniai nuo kūdikystės iki senatvės ir pluoštas moters gyvenimo problemų bei situacijų su siūlomomis išeitimis.

Apie kūdikio atspindį motinos akyse. Apie laimę ir gyvenimo prasmę. Apie savasties paieškas. Apie JO paieškas. Apie kentėjimo „filosofiją". Apie gimdymą. Apie marčios ir anytos opoziciją. Apie baimės ir nerimo kaukes. Apie tobulumo siekį. Apie karjerą. Apie vaikų auklėjimą. Apie mamos ir tėčio vaidmenį.

Knygoje „Žvilgsnis iš veidrodžio: moters kelias per gyvenimą vyro akimis“ grakščiai ir išmintingai apie santykį su savimi, su kitu, su savo tęsiniu.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: parašykite leidyklos, išleidusios knygą „Žvilgsnis iš veidrodžio: moters kelias per gyvenimą vyro akimis“, pavadinimą.

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius