Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite Linos Gražulytės knygą „Priklausomybė“

15min ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą – laimėkite Linos Gražulytės knygą „Priklausomybė“.
Knyga „Priklausomybė“
Knyga „Priklausomybė“ / Knygos viršelis

Keitlin – perspektyvi psichiatrė, dirbanti uždaroje klinikoje. Į jos rankas patenka ir „slaptieji" pacientai – iš karo zonos atvežami stipriai traumuoti, neretai nuo psichotropinių medžiagų priklausomi kariai, kuriuos, numalšius simptomus, pareigūnai vėl kažkur išsiveža. Kai vieną rytą į jos užmiesčio sodybą įsiveržia agresyvaus ir kartu patrauklaus psichopato vadovaujami ginkluoti vyriškiai maskuojama apranga, Keitlin supranta, kad viskas yra gerokai sudėtingiau nei atrodo.

Kaip su šiuo užpuolimu susijusi neseniai įvykusi jos paciento savižudybė? Ar prie netikėtos agresijos prisidėjusi jos vyro advokato karjera? Iš kur užpuolikai žino apie Keitlin santykius su Džeinu – pirmąja ir vienintele jos meile? Ieškodama atsakymų, moteris priversta peržiūrėti savo gyvenimą ir pripažinti tamsiausias jame slypinčias paslaptis.

Nors veiksmas vyksta užsienyje, jis gali lygiai taip pat vykti čia, už mūsų namų sienos. Ar netgi tarp jų. Nes – jie su mumis, jie šalia mūsų. O kartais jie – tai mes patys. Žmonės, priklausomi nuo santykių, nuo galios žaidimų, nuo romantinio prisirišimo ar netgi prievartos. Autorė drąsiai neria į priklausomybės temą, derindama jautrų pasakotojos žvilgsnį į sukrečiančios karo realybės pažeistus vyrų likimus su aštriu tarsi skalpelis profesionalios psichiatrės vertinimu. Knyga „Priklausomybė“ – tai daugiau nei meilės istorija, detektyvas ir psichologinis trileris viename pasakojime. Įkvėptas tikrų karių liudijimų, sukurtas bendradarbiaujant su Lietuvos psichologais, šis romanas palies jus iki pačių širdies gelmių.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: parašykite, kokią knygą skaitote šiuo metu.

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius