-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 13 /2013 08 14

15min.lt konkursas: laimėkite detektyvinį romaną „Kapo šauksmas“

15minlt ir leidykla „Tyto alba“ siūlo laimėti detektyvinį Simono Becketto romaną „Kapo šauksmas“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Tyto alba“ nuotr.

Simono Becketto detektyvai iš serijos apie Deividą Hanterį užkariavo visą Europą, visa serija išversta į daugiau nei 27 kalbas, o pagrindinis veikėjas kriminalistas atrodo tarsi nužengęs iš filmo „CSI Niujorkas“. „Kapo šauksmas“ – ketvirtoji ir kol kas paskutinė serijos knyga.

Grįžtame į praeitį, kai teismo medicinos ekspertas Deividas Hanteris dar džiaugėsi laimingu gyvenimu su savo šeima. Trys merginos dingsta be žinios. Bute žiauriai nužudoma ketvirtoji – nebylė – mergina. Krauju pasruvęs nusikaltėlis kvatodamas pasprunka. Jis – ne bet kas, o Džonatanas Monkas, žagintojas ir žudikas maniakas, sėjantis siaubą visame Dartmure. Sulaikytas jis atsisako nurodyti, kur užkasė kūnus. Deivido Hanterio pastangos taip pat lieka bevaisės. Atrodo, viskas taip ir nugrims į užmarštį. Tačiau po aštuonerių metų viskas netikėtai prasideda iš naujo, tik kur kas siaubingiau: Monkui pavyksta pasprukti iš kalėjimo, ir visus apima neaprašoma panika. Nužudytų merginų lavonai ima byloti iš po žemės, Deividas Hanteris pabando sustabdyti žudiką, bet pasirodo, kad rūke paskendusiame Dartmure žiaurusis Monkas jaučiasi tarsi žuvis vandeny…

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam reikia teisingai atsakyti į klausimą, ne visai susijusį su jo literatūriniu darbu: kokiu instrumetu jis grojo keliose muzikos grupėse?

Atsakymus rašykite „15min knygų lentynos“ puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“. Čia rasite naujienas apie literatūrą, knygų konkursus. 

Baigėsi konkursas laimėti knygą „Kapo šauksmas“. Teisingas atsakymas – jis grojo mušamaisiais. Burtų būdu išrinkome, kad knygą laimėjo Rima Kasperionytė. Susisikeite su mumis adresu knygos@15min.lt, ir informuosime, kaip atsiimti knygą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius