Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 02 /2013 12 04

15min.lt konkursas: laimėkite J.K.Rowling knygą „Netikėta vakansija“ su rašytojos autografu!

15min.lt ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą – jūs galite laimėti „Hario Poterio“ autorės J.K.Rowling knygą suaugusiesiems „Netikėta vakansija“ su rašytojos autografu.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Alma littera“ nuotr.

„Netikėta vakansija“ – pirmoji J.K. Rowling knyga suaugusiesiems, tapusi sensacija visame pasaulyje. Pagforde, nedideliame Anglijos miestelyje, iš pažiūros viešpatauja idilė – akmenimis grįstą turgaus aikštę puošia gėlynai, vitrinas krepšiai su gėlėmis, ant kalvos stūkso senas vienuolynas. Tačiau netikėta visų mylimo apylinkės tarybos nario Bario Fierbraderio mirtis ir atsiradusi laisva vieta taryboje į dienos šviesą išvelka už dailių fasadų slypinčius juodulius. Prieš rinkimus į laisvą vietą taryboje kyla nirtus karas. Miestelis pasidalija į kelias stovyklas. Greitai paaiškėja, kad kariauja ne vien politikai – tyliai kaunasi visi: turtingieji su vargšais, paaugliai su tėvais, žmonos su vyrais, mokytojai su mokiniais... Sąmyšį dar labiau pakursto į tarybos svetainę įsilaužęs nežinomas asmuo, pasirašantis Bario Fierbraderio šmėklos vardu; vieną po kitos tarybos administruojamame tinklalapyje jis viešina tariamai garbių piliečių paslaptis ir gūdžiausias nuodėmes... Kas laukia miestelio ir jo gyventojų dėl užvirusių aistrų ir staiga paaiškėjusios tiesos?

Jūs galite laimėti šią knygą. Be to, šis egzempliorius puikiai papuoš jūsų kolekciją – mat ji yra su originaliu pačios autorės autografu. 

Tam, kad laimėtumėte šią knygą, jums reikia atsakyti į klausimą – neseniai rašytoja išleido detektyvinį romaną, prisidengusi pseudonimu. Kaip vadinasi ta knyga ir kokiu pseudonimu ji prisidengė? 

Atsakymus rašykite „15min knygų lentynos“ puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“, kur visuomet rasite naujienas apie literatūrą, knygų konkursus. 

Taigi, konkursas baigėsi. Atsakymas – Robert Galbraith "The Cuckoo's Calling". Teisingų atsakymų daugybė, ir burtai parodė, kad knyga atitenka Lukui Baksiui. Susisiekite su mumis adresu knygos@15min.lt dėl knygos atsiėmimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius