Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 27 /2013 12 30

15min.lt konkursas: laimėkite Jo Nesbø trilerį „Sniego Senis“

Leidykla „Baltos lankos“ ir 15min.lt skelbia konkursą: laimėkite Jo Nesbø trilerį „Sniego Senis“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Baltos lankos“ nuotr.

Iškritęs pirmasis sniegas prabangių namų rajoną apgaubė ramybe. Jo gyventojus Bekerius kiek suerzina kieme mįslingai atsiradęs sniego senis. Vėliau naktį Joną pažadina neaiškus garsas, jis eina ieškoti mamos, bet... name jos nėra. Nedrąsiai pravėręs lauko duris berniukas žvilgsniu matuoja atstumą iki artimiausių kaimynų, kol jo akys užkliūva už priešais namą stovinčio sniego senio – šis ryši rožinį motinos šaliką. Detektyvas Haris Hūlė užčiuopia ryšį tarp savo pašto dėžutėje rasto laiško ir dingusios moters. Paaiškėja, kad per pastarąjį dešimtmetį be žinios dingo jau vienuolika moterų ir kaskart tuo pat metu – vos tik pasirodo pirmasis sniegas.

Žudikas diktuoja žaidimo taisykles ir, rodos, iš arti stebi kiekvieną Hario Hūlės žingsnį. Sniego Senis – kriminalinis romanas su rafinuotais siaubo trilerio elementais. Tai viena šiurpiausių Jo Nesbø knygų. Jo Nesbø (Ju Nesbio, gim. 1960) – vienas geriausių šių laikų kriminalinių romanų rašytojų pasaulyje. Jis sulaukė milžiniško pasisekimo ne tik gimtojoje Norvegijoje, bet ir daugelyje užsienio šalių.

Jūs galite laimėti šią knygą, teisingai atsakę į klausimą: kokiu pseudonimu prisidengęs Jo Nesbø kitais metais išleis naują knygą?

Atsakymus galite rašyti „15min knygų lentynos“ profilyje „Facebook“ arba adresu knygos@15min.lt. 

Šįkart tikrai daug teisingai atsakiusiųjų. Taip, pseudonimas – Tom Johansen. O knyga atitenka Algei Baranauskaitei. Susisiekite su mumis adresu knygos@15min.lt dėl knygos atsiėmimo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius