Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 10 /2014 01 11

15min.lt konkursas: laimėkite knygą, kuri paaiškina, kaip skaityti žmonių gestus

15min.lt ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą, kurio metu galite laimėti Josepho Messingerio knygą „Slapti knūno pranešimai“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Alma littera“ nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

Sukate garbaną tarp pirštų, netikėtai suneriate rankas už nugaros, juokdamiesi suimate nosį dviem pirštais, audringai kalbėdami pakeliate rodomąjį pirštą į viršų, klausotės pašnekovo pasirėmę galvą plaštaka ar uždengę lūpas pirštu, o sėdėdami susirinkime laikote pėdas lyg balerina ant pirštų galiukų? O taip, tada apie jus tikrai galima nemažai pasakyti! Šis išsamus vadovas dešifruos slaptus kūno pranešimus ir atskleis daugybę įdomios informacijos, kurią galėsite panaudoti stebėdami ir kitus, ir save patį. Juk kiekvienas mūsų judesys reaguoja į bendrą psichologinę atmosferą, perteikia emocijas ir išreiškia asmenybės tipą.

Pasaulyje pripažintas kūno kalbos žinovas Josephas Messingeris atskleidžia, kaip paprasčiausi judesiai išduoda mūsų slapčiausias mintis. Knyga išsiskiria ne tik kokybiškomis pieštinėmis iliustracijos, solidžia apimtimi, bet ir temų suskirstymu pagal abėcėlę: tad jos nereikia skaityti iš eiles – tiesiog susiraskite jus dominančią kūno dalį ir sužinokite jai būdingų gestų reikšmę.

Jūs galite laimėti šią knygą, parašę, koks gestas jums pasako daugiausiai apie kitą žmogų? Atsakymus rašykite „15min knygų lentynos“ puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ arba rašykite adresu knygos@15min.lt.

Knyga atitenka Marijai Grajauskaitei. Informuosime, kaip atsiimti knygą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius