Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt konkursas: laimėkite knygą „Mano bičiulis Dievas“

15min.lt ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą – laimėkite Cyril Massarotto knygą „Mano bičiulis Dievas“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Alma littera“ nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Jam trisdešimt, jis visai mielas, nors ir niekuo labai neišsiskiriantis vaikinas, ir jo geriausias draugas yra... Dievas. Nuliniais šios istorijos metais aš sutikau du asmenis, kurie apvertė mano gyvenimą aukštyn kojomis: Dievą ir Alisą. Dievas yra... Dievas: visa žinantis, visur esantis, labai susirūpinęs dėl žmonių, dėmesingas, bet kartais toks juokingas, kad net sunku patikėti. Na, o Alisa studijuoja psichologiją, ir nuo vieno jos žvilgsnio man žemė išslysta iš po kojų. Tokia meilė, kokią ji man dovanoja, pasitaiko tik kartą gyvenime. O ką mano gyvenime veikia Dievas? Mudu kalbamės, juokaujame, ginčijamės, bet svarbiausia – jis visada šalia. Dievas yra toks puikus bičiulis, kad net pamirštu, kas jis yra iš tikrųjų. Ir vis dėlto man būtinai reikia sužinoti atsakymą į vieną klausimą.

Kodėl aš? Kodėl iš visų žmonių į savo geriausius draugus jis išsirinko būtent mane? Vieną dieną netikėtai užkalbinęs šios knygos pasakotoją, Dievas jį lydi per visą gyvenimą. Lengva tikėti Dievo draugiškumu, kai Jam padedant gyvenimas klostosi laimingai, bet ką manyti, kai užklumpa didelės nelaimės ir netektys? Nejau Dievas savo geriausiam draugui gali linkėti bloga?

Populiarus prancūzų rašytojas Cyrilis Massarotto pasakodamas vieno žmogaus gyvenimo istoriją jautriai ir su subtiliu humoru kalba apie kiekvienam svarbius dalykus: gyvenimo prasmę, laimės paieškas, susitaikymą su kančia bei netektimis ir pagrindinę gyvenimo varomąją jėgą – meilę.

Jūs galite laimėti šią knygą, atsakę į klausimą: koks kitas romanas, kuriame galima rasti religinių motyvų ar simbolių, jums patiko?

Atsakymus rašykite „15min knygų lentynos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius