-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19 /2014 06 23

15min.lt konkursas: laimėkite knygą vaikams „Vinės burtų lazdelė“

15min.lt ir leidykla „Nieko rimto“ skelbia konkursą: laimėkite Valerie Thomas ir Korky Paul knygą „Vinės burtų lazdelė“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Nieko rimto“ nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

Rašytojos Valerie Thomas storijos apie susivėlusią raganėlę, vardu Vinė, visame pasaulyje susilaukė milžiniško populiarumo. Pirmoji knyga pasirodė 1987 m., o jos dailininkas Korky Paul iš karto laimėjo prestižinį Vaikiškos knygos apdovanojimą. Šios serijos vien Anglijoje buvo parduota daugiau negu 2 milijonai vienetų. 

Jei gebėtume kerėti, tai paprasti buitiniai rūpesčiai keltų žymiai mažiau bėdų. Dulkių siurblys galėtų pats keliauti po kambarius, langai visuomet spindėtų, o ką nors pametus, tereikėtų ištarti burtažodį ir ilgai ieškotas daiktas atsidurtų prieš mus. Tačiau kartais net ir burtai nepadeda išvengti linksmų nesusipratimų. Štai raganėlė Vinė gyvena juodame name juodomis sienomis juodais baldais ir laiko juodut juodutėlį katiną Vilburą. Kai jis užsimerkia, tuomet tik ir saugokis, kad neatsisėstum. Vinė nusprendžia griebtis burtų ir katiną... nuspalvoti. Taip ptasidėjo pirmasis Vinės nuotykis, po kurio jos namai tapo spalvoti.

Burtai, linksmi nesusipratimai ir nuotykiai tikrai privers Jus kvatoti. Neveltui šią, Valerie Thomas parašytą ir Korky Paul iliustruotą paveikslėlių knygų seriją apie raganėlę Vinę taip myli viso pasaulio vaikai. 

Jūs galite laimėti šią knygą, atsakę į klausimą: su kuo gyvena raganėlė Vinė?

Teisingas atsakymas - su katinu Vilburu. Knyga atitenka Irmai Perkumienei. Susisiekite su mumis adresu knygos@15min.lt dėl prizo atsiėmimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius