-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 30 /2013 07 31

15min.lt konkursas: laimėkite maginės fantastikos knygą „Išminčiaus baimė“.

15min.lt ir leidykla „Tyto alba“ skelbia konkursą – laimėkite Patricko Rothfusso knygą „Išminčiaus baimė“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Tyto alba“ nuotr.

Patrickas Rothfussas – amerikiečių autorius; jo pirmoji knyga „Vėjo vardas“ tik išėjusi sukėlė ažiotažą tarp maginės fantastikos skaitytojų. Tačiau tai buvo tik pirmoji trilogijos dalis. „Išminčiaus baimė“ – ilgai lauktas „Vėjo vardo“ tęsinys, rašytas keturis metus. Patogiai įsitaisykite: „Pakelakmenio“ smuklėje keistas ir paslaptingas smuklininkas toliau pasakoja nepaprastą istoriją apie garsųjį Kvoutą. Netroškęs nieko daugiau, tik žinių, kurios padėtų jam sužinoti apie paslaptinguosius tėvų žudikus čandrianus, įžūlus ir nesitvardantis Kvoutas buvo priverstas palikti Arkanumą – magijos universitetą. Pats kaltas. Klajonės žeme ir jūromis jį nuveda į maerio Alverono dvarą ir dar toliau – į keistą Fajė karalystę, kurioje jis sutinka paslaptingąją Felurianą, kuriai iki šiol neįstengė atsispirti joks vyras... Kvouto istorija – klajonių ir žinių paieškos istorija, pilna intrigų ir paslapčių, magijos ir muzikos. „Išminčiaus baimė“ pasakoja, kaip Kvoutas iš įžūlaus ir nepaprastai protingo berniūkščio virsta vyru. Ir ne tik. Jis tampa legenda: garsas apie jo žygdarbius sklinda greičiau už vėją, o Kvoutas pamažu ima suprasti, kokia sunki gyvųjų didvyrių dalia.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: 

Šio autoriaus knygos dažnai lyginamos su „Žiedų valdovo” trilogija, tačiau dar dažniau – su kita garsia serija, o Kvoutas – su pagrindiniu šios serijos herojumi. Kokia tai fantastinės literatūros serija?

Atsakymus rašykite „15min knygų lentynos“ puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“, kur visuomet rasite literatūros naujienas, knygų konkursus. 

Taigi, baigėsi konkursas, kurio metu jums dovanojame maginės fantastikos kūrinį „Išminčiaus baimė“. Teisingas atsakymas – ši knyga dažniausiai lyginama su „Hariu poteriu“. Burtai lemė, kad knygą laimėjo Rūta Šmitaitė. Susisiekite su mumis knygos@15min.lt, ir informuosime, kaip atsiimti laimėjimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius