Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsinaujinęs „Knygų klubas“ pretenduoja tapti patogia skaitytojų bendravimo platforma

Dešimtojo gimtadienio proga interneto knygynas knyguklubas.lt keičia koncepciją. Viena pirmųjų Lietuvoje įkurtų el. knygų parduotuvių nuo šiol tampa ir socialine skaitytojų bendruomene, kurioje galima ne tik įsigyti knygų, bet ir bendrauti su draugais, kurti virtualias „knygų lentynas“ bei, užsibrėžus tikslą perskaityti tam tikrą knygų skaičių, sekti savo pažangą. Naujoji skaitytojų bendruomenė, jau vienijanti daugiau kaip 60 tūkst. narių, sieks tapti pagrindine vieta, subūrusia žmones, neabejingus knygoms.
Knygos.
Knygos. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Skaitymas Knygos

Pasak UAB „ALG knygynai“, kuriai priklauso „Knygų klubas“, generalinės direktorės Lilijos Tolbatovos, svarbiausias šios internetinės svetainės pokytis tas, kad iki šiol sėkmingai veikusią elektroninę knygų parduotuvę papildo pačių skaitytojų pageidavimais grįstos rubrikos.

„Per „Knygų klubo“ gyvavimo dešimtmetį įsiklausėme į skaitytojų pageidavimus daugiau dėmesio skirti jų bendravimui, patarimams ir rekomendacijoms. Daugelis klubo narių pageidavo turėti galimybę susikurti virtualią biblioteką, kur galėtų patogiai susidėti knygas, iš gausybės leidinių lengvai išsirinkti knygą pagal kitų skaitytojų ar draugų vertinimus ir čia pat patogiai įsigyti tai, kas patiko. Esame tikri, kad suteikę skaitytojams patogią bendravimo platformą, paskatinsime juos dar aktyviau dalintis informacija, susijusia su knygomis, ir subursime dar didesnę skaitytojų bendruomenę“, – sakė L. Tolbatova.

Nuo šiol visi atnaujintos svetainės nariai turės galimybę savo paskyrą sieti su populiariausia socialine erdve „Facebook“. Taps daug paprasčiau dalintis pastebėjimais apie perskaitytas ir įvertintas knygas, rekomenduoti skaitinius draugams ir šią informaciją matyti savo „Facebook“ profilio naujienų sraute.

Dar viena „Knygų klubo“ naujovė – žaidimas „Metų iššūkis“. Naujosios socialinės bendruomenės nariai, nusistatę ir pasiekę savo šių metų planuojamų perskaityti knygų tikslą, metų pabaigoje bus apdovanoti literatūriniais prizais.

Atnaujintoje „Knygų klubo“ svetainėje taip pat bus galimybė susikurti asmeninę biblioteką, pasižymėti jau perskaitytas knygas, jas įvertinti bei komentuoti, tokiu būdu kitiems naujosios skaitytojų bendruomenės nariams palengvinant knygų paiešką. Patikusios knygos taps kriterijumi, pagal kurį bus galima suburti draugų ir bendraminčių ratą.

„Knygų klubo“ nariai kaip ir iki šiol bus reguliariai informuojami apie knygų naujoves elektroniniais naujienlaiškiais, knygų katalogais, turės galimybę susipažinti ir pabendrauti su mėgstamais autoriais ir įsigyti knygų pigiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius