Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Walliamso knyga vaikams „Blogas tėtis“– pašėlęs pasakojimas apie berniuką ir jo tėtį

Leidykla „Tyto alba“ žiniasklaidai pasidalintame pranešime pristato naują britų rašytojo Davido Walliamso knygą „Blogas tėtis“ (iš anglų kalbos vertė Emilija Ferdmanaitė).
Davidas Walliamsas „Blogas tėtis“
Davidas Walliamsas „Blogas tėtis“ / Leidyklos nuotr.

„Blogas tėtis“ – tai pašėlęs ir labai juokingas pasakojimas apie berniuką, kuris ėjo lenktynių su visų didžiausiais blogiukais. Apie Frenką, patį geriausią paties geriausio tėčio sūnų.

Susipažink su Frenku ir jo tėčiu. Blogu tėčiu? Ne, Frenkui jo tėtis – pats geriausias pasaulyje! O dar jis buvo pats geriausias lenktynininkas, bet po avarijos prarado darbą ir sveikatą, ir dabar šlubuoja su medine koja. Bet tai Frenkui visiškai nesvarbu. Nesvarbu ir tai, kad tėtis visai neturi pinigų – nė skatiko, ir jie su Frenku priversti skursti. Frenkas vis tiek myli savo tėtį. Tėtį, kuris, norėdamas išbristi iš skurdo ir atiduoti skolas, padarė kai ką labai negero – ir net pakliuvo į kalėjimą. Tačiau dėl to tėtis netapo blogesnis, net jei visi mano kitaip. Ir Frenkas padarys viską, kad padėtų tėčiui.

Davido Walliamso išverstos į daugiau kaip 30 kalbų ir milijoniniais tiražais parduodamos visame pasaulyje. Lietuvių kalba yra išverstos Močiutė plėšikė“, „Klastinga tetulė“, „Didysis senelio pabėgimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius