-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 28

Debiutinę knygą parašęs B.Lastauskas – apie pirmąją tragišką meilę, priklausomybes ir darbą biure

Su žinomu tinklaraštininku, o dabar jau rašytoju Benu Lastausku susitikome pakalbėti ne apie asmeninio gyvenimo detales, bet apie literatūrą. Visai neseniai jis išleido romaną intriguojančiu pavadinimu „Tiems, kurie neskaito“.
Benas Lastauskas
Benas Lastauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip rašoma ant knygos nugarėlės, knygos veikėjai Ofisinis, Rūtelė, Edgaras, Tautvydas ir Arina gyvena tarp aukštų didmiesčio daugiabučių. Atsitiktinės pažintys, nepasitikėjimas savimi, priklausomybės, lengvų sprendimų paieškos – lošimas, alkoholis, dūmai, socialinių tinklų liūnas, emigracija – knygos veikėjų kasdienybė. Bet visi jie svajoja apie kitokį gyvenimą.

– Esi žinomas socialinių tinklų komikas, „influenceriu“ sunku pavadinti, kadangi nereklamuoji kremukų. Kaip nusprendei parašyti knygą?

– Socialinių tinklų komikas irgi nebūtų visai tikslu. Savo karjerą pradėjau būtent nuo internetinio serialo rašymo tinklaraštyje, tad tinklaraštininkas ir būtų tinkamiausias pavadinimas. Dalis tekstų nugulė „Facebook“, kita – „Contribee“ rėmėjams. Knygoje viską sujungiau į vieną darinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius