-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drąsus prekybos knygomis gigantės vadovo pareiškimas: popierinių knygų nebeskaitau, tik elektronines

Didžiausios pasaulyje knygų prekybos grupės „Barnes & Noble“ vadovas Williamas J.Lynchas pareiškė, kad jis nebeskaito popierinių knygų.
Williamas J. Lynchas
Williamas J. Lynchas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Literatūros naujienas sekite ir socialiniame tinkle „Facebook“. Prisijunkite prie „15min knygų lentynos“.

Kaip pažymi portalas huffingtonpost.com, retai išgirsi tokį drąsų pareiškimą iš JAV kompanijos vadovo, kad jis nebenaudoja įmonės pelningiausio produkto.

„Iš tiesų aš nebeskaitau popierinių knygų, – sakė W.J.Lynchas prie „Barnes & Noble“ lentynos su knygomis. – Aš mėgstu skaityti elektronines knygas. Mano žmona skaito daug spausdintinių knygų.“ Tarp knygų, kurias jis dabar skaito skaityklėje, W.J.Lynchas išskyrė erotinį romaną „Fifty Shades of Grey“.

Kaip pažymi leidinys, tokį pareiškimą iš dalies galima suprasti – 2009 metais ši kompanija pristatė savo elektroninių knygų skaityklę „Nook“, ir elektroninių knygų pardavimams vis augant, ji siekia, kad skaityklės populiarumas didėtų.

Tačiau „Barnes & Noble“ verslas vis tiek daugiausia susijęs su spausdintinėmis knygomis. Paskutinį ketvirtį kompanijos pelnas iš prekybos knygomis siekė 1,1 mlrd. JAV dolerių. Tuo tarpu „Nook“ pardavimai nėra tokie geri. Pelnas iš jų pardavimo siekė 192 mln. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius