Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppas papasakojo, kurias knygas mėgsta labiausiai

Aktorius Johnny Deppas, kuris knygų skaitymą ne kartą įvardijo kaip vieną mėgstamiausių laisvalaikio užsiėmimų, papasakojo, kuriuos kūrinius labiausiai mėgsta.
Johnny Deppas ir Amber Heard
Johnny Deppas ir Amber Heard / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie „15min knygų lentynos“ puslapio socialiniame tinkle „Facebook“ ir sekite naujienas apie literatūras bei dalyvaukite knygų konkursuose.

50 metų aktorius sakė, kad mėgstamiausia jo visų laikų knyga yra Jacko Kerouaco „Kelyje“. 

Tarp mėgstamiausių knygų taip pat yra J.D.Salingerio „Rugiuose prie bedugnės“, Franzo Kafkos apsakymai, Ernesto Hemingway'aus „Fiesta“, Bobo Dylano „Tarantulas“, Williamo S.Burroughso „Nuogi pusryčiai“. 

Knyga taip pat buvo viena iš brangiausių dovanų, kurią jis padovanojo savo naujai draugei Amber Heard. Tai buvo retas E.Hemingway'aus apsakymų rinkinio „Mūsų laikais“ leidimas. Tai nenuostabu – ši knyga J.Deppui kainavo 200 tūkst. JAV dolerių. 

Beje, J.Deppas ir jo 28-erių mylimoji neslepia, kad jų namų bibliotekoje yra ir nemažai erotinių knygų, kur kas atviresnių nei „50 pilkų atspalvių“. Tarp jų – ir keletas retų, antikvarinių knygų apie seksą ir retų albumų su pikantiškomis nuotraukomis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius