-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurga Jurkevičienė: „Stilingi egoistai“ – tai knyga apie vyrų gyvenimo džiaugsmą

Leidykla „Obuolys“ Lietuvos vyrams (ir kodėl gi ne – jų žmonoms, draugėms, sužadėtinėms) pateiks Kalėdų dovaną iš Italijos – Jurgos Jurkevičienės knygą „Stilingi egoistai“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.

Mieli Lietuvos vyrai, perskaitykite ją dabar, kol dar neįklimpote į naujo 300 kv. metrų namo statybas ir nepradėjote mokėti brangaus visureigio lizingą.

Maschio italiano“ – tas pasipūtęs, savimi patenkintas italas gyvenimo neaukoja, kad savo moteriai nutiestų raudoną kilimą. Nestato trijų aukštų namo, vairuoja ne griozdišką visureigį, o elegantišką „Alfa Romeo“. Nevargsta dėliodamas kryžiukus pasaulio žemėlapyje ant aplankytų šalių, bet... Moterys jį dievina. Moterys kažkodėl jo nekeistų į jokį kitą partnerį.

Maschio italiano... Jis gali ieškoti savo mūzos visą gyvenimą, nes niekur neskuba. Jis yra savo laiko šeimininkas. Jis žavus, nes išmano eleganciją. Jis sveikas, nors neatsisako vyno taurės ir valgymo malonumo. Jis dirba, bet nėra savo darbo vergas...

Jis pasitiki savimi, nes jaučia, kur link juda pasaulis.

20 autorės atskleistų italų vyrų žavesio paslapčių, matyt, pakeis ir lietuvių vyrų gyvenimą.Nors... Trys žinomi ir labai elegantiški Lietuvos vyrai – Mantas Petruškevičius, Egidijus Sidaras ir Juozas Statkevičius Italijos „Stilingų egoistų“ puslapiuose palaiko lietuviškąjį „frontą“.

Jurga Jurkevičienė – mados ir gyvenimo būdo žurnalistė jau 23 metus gyvena Romoje. Knygos „Itališkos elegancijos kodas“ autorė, „Sava Roma“ ir „Italija“ bendraautorė. Rašo reportažus portalui 15min apie Italijos aukštąją ir prêt-à-porter madą iš Milano, Florencijos, Romos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius