Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos knygų mugėje – pokalbiai apie seksą

Šalies knygynuose jau pasirodė seksologo, psichoterapeuto Viktoro Šapurovo ir sveikatos žurnalistės Daivos Ausėnaitės knyga „Pokalbiai apie seksą“. Pirmasis knygos pristatymas vyks šį šeštadienį Klaipėdos knygų mugėje.
Poros kojos
Poros kojos / Vida Press nuotr.

Knygos autoriai žada atvirą ir intriguojantį pokalbį. „Nusiteikitę – su šia knyga jūsų vakarai nebus šalti ir nuobodūs. Rudens tamsa gali būti labai įdomi“, – intriguoja knygos autoriai. 

Susitikimas vyks šeštadienį, spalio 3 d., 12 val. Klaipėdos apskrities viešojoje I. Simonaitytės bibliotekoje, H. Manto g. 25.  

Ilgai brandinta ir nešiota knyga, parengta kaip 17 pokalbių prie kavos puodelio, nepaliks abejingų. „Tikrai bus tokių, kurie piktinsis dėl vienos ar kitos gydytojo išsakytos minties, gal dėl netaktiškų ir per ilgų mano klausimų, o gal tiesiog dėl to, kad giliai širdyje suvoks, jog kažką gyvenime daro ne taip“, – sako knygos bendraautorė Daiva Ausėnaitė.

Seksas negali egzistuoti be jausmo, be aplinkos, kurioje gyvena žmonės, be kasdieniškų situacijų, net gi be to elementariausio „ne šiandien, man skauda galvą“. Kalbėti vien tik apie seksą pamirštant visa tai neįmanoma. 

Pasak psichoterapeuto, individualiosios psichologijos analitiko V. Šapurovo, iš tiesų ši knyga yra pokalbiai apie vyro ir moters tarpusavio santykių niuansus, apie kasdieniškas situacijas, apie gyvenimo periodus, apie besikeičiančius jų jausmus. Tai knyga apie mūsų gyvenimą. Nepatobulintą, nepagražintą, su visokiomis nuoskaudomis ir stereotipiniais požiūriais.

Ir nežiūrint visų šių dalykų mūsų gyvenime atsiranda vietos seksui. Didžiausiam artumui tarp dviejų žmonių. Seksas – tai dviejų kūnų atvira kalba, tai kaskart nauja pažintis, tai konfliktas, kartais nusivylimas, kartais aistros karštis, aukščiausias meilės taškas“, – sako seksologas Viktoras Šapurovas.  

Susitikimo metu skaitytojų lauks ne tik autografai, bet galimos ir viską gyvenime pakeisiančios asmeniškos konsultacijos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius