-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Knyga „Geros savijautos biblija“: kaip padėti sau sunegalavus

Mosarafas Ali ir Ken Bridgewater. Geros savijautos biblija. Iš anglų kalbos vertė Rūta Tumėnaitė. – Vilnius: Tyto alba, 2015. – 272 p. Viršelio dailininkė Asta Puikienė.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Tyto alba“ nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Daktaras Mosarafas Ali gimė Indijoje, mokėsi Delio medicinos universitete, studijas tęsė Maskvoje. Grįžęs į Indiją studijavo ajurvedos, junanio mediciną, jogą ir marmos terapiją. 1998 m. Londone atidarė pirmajį Europoje Integruotos medicinos centrą ir savo praktiką grindžia ne tik oficialiosios, arba Vakarų, medicinos žiniomis, bet ir daugybės skirtingų Rytų kultūros tradicijomis ir tūkstantmete patirtimi. Dr. Ali parašė aštuonias knygas apie sveikatos priežiūrą. Šeimos gydytoju jį pasirinko žymūs žmonės – Jo Karališkoji Aukštybė Velso princas, Sylvesteris Stalone, Morganas Freemanas, lordas Andrew Lloydas Weberis, Kate Moss. 

Knygoje „Geros savijautos biblija“ daktaras Ali teigia, kad kiekvienas žmogus yra unikalus, turi savitą konstituciją ir temperamentą, todėl sveikatos priežiūra  ir sveikatinimo priemonės turi būti skirtingos. Prasidėjus ligai organizmas pats moka gyti, jei tik jam šiek tiek padedama, ir medicininės intervencijos dažniausiai nė neprireikia. Todėl knygoje gausu konkrečių patarimų, kaip padėti sau sunegalavus: išsamiai paaiškinamas mitybos režimas, mankšta, gydymas vaistažolėmis. Mokoma masažo, naudingų kvėpavimo ir jogos pratimų, pateikiama vaistažolių receptų. Aptariamos dažniausiai šiuolaikinius žmones varginančios ligos – širdies ir kraujagyslių, nervų, virškinimo, reprodukcinės sistemų sutrikimai, nuovargis, peršalimai, grybelinės ligos ir daugelis kitų. Pasak dr. Ali, žmogus pats turi būti atsakingas už savo sveikatą, o knygoje aptariama gyvensenos programa turėtų padėti ją išsaugoti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius