-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Knyga vaikams – „Spalvonių knyga jaunajam tyrinėtojui“

„Spalvonių knyga jaunajam tyrinėtojui“ – tai žymių Lenkijos dailininkų Aleksandros ir Danieliaus Mizielinskių kurto pasaulinio bestselerio „Pasaulio atlasas“ tęsinys. Tik kontūrinius piešinius čia spalvina ne knygos autoriai, o patys vaikai.
Knygos viršelis
Knygos viršelis
Temos: 2 Literatūra Knygos

Leiskitės į kelionę po nepažintus kraštus, pasaulio žemynus, jūras ir šalių kultūras. Aplankykite vandens turgų Tailande, įveikite Minotauro labirintą, įkopkite į Everestą, sukurkite japonų kimono raštą ir keliaukite po Lietuvos etnografinius regionus. Pažinkite pasaulį spalvindami ir piešdami!

„Spalvonių knyga jaunajam tyrinėtojui“ – kūrybinių piešimo ir spalvinimo užduočių knyga, kurioje pateikiama daugybė smagių žaidimų ir įdomių faktų apie pasaulio šalis, jų gyventojus, šventes. Šiame leidinyje rasite net 36 dėmesį prikaustančias užduotis, kurias atlikdami smagiai leisite laiką, mokysitės bei tyrinėsite pasaulį. Tad kiekvienas puslapis – tai proga pažadinti vaiko kūrybiškumą, plėsti žinias apie mus supantį pasaulį. 

Knyga pagaminta taip, kad kiekvieną užduoties lapą galima išplėšti ir užduotis atlikti kartu su šeimos nariais ar geriausiais draugais. O jei sukurtas piešinys labai patiko – ir pasikabinti ant sienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius