-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimėk Johno Irvingo knygą „Kol tave rasiu“ su rašytojo autografu! (video)

Nepailstantiems skaitytojams, o ypač amerikiečių rašytojo Johno Irvingo gerbėjams, siūlome laimėti romaną „Kol tave rasiu“ su paties rašytojo autografu.
Johnas Irvingas
Johnas Irvingas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Naktis

Šioje knygoje rašytojas tarsi apibendrina pagrindines savo gyvenimo bei kūrybos temas ir pagaliau atskleidžia daug metų saugotą paslaptį. Pasakojama istorija tokia skaudi ir asmeniška, kad Johnas Irvingas, parašęs romaną pirmuoju asmeniu ir įteikęs rankraštį leidyklai, po kurio laiko jį atsiėmė ir perrašė trečiuoju. Galbūt kaip tik šios knygos trūksta Jūsų knygų lentynoje ar iki visos J.Irvingo kolekcijos?

Johno Irvingo romano „Kol tave rasiu“ ištrauką rasite čia.

Ką daryti. Galbūt neatsispyrėte pagundai ir nedelsdami perskaitėte naujausią, visą pasaulį sudrebinusią bei visai neseniai Lietuvos knygynų lentynas pasiekusią J.Irvingo romaną „Paskutinė naktis Tvisted Riveryje“. Dauguma skaitytojų pripažįsta, kad tai vienas vertingiausių ir stipriausių iki šiol parašytų J.Irvingo kūrinių. Ką apie šią knygą manote Jūs?

Kritiškai įvertinkite naujausią J.Irvingo knygą ir jos recenziją siųskite mums. Pageidautina, kad recenzijos skaitytojus trumpai supažindintumėte su turiniu, atskleistumėte knygos teigiamus bei neigiamus bruožus, savo požiūrį galite pagrįsti citatomis. Recenzija turėtų turėti pavadinimą ir vertinimą nuo 1 iki 5 balų. Galbūt norėsite duoti patarimų būsimiems skaitytojams.

Ko nedaryti. Neskirkite per daug dėmesio turinio perpasakojimui, nes mums svarbiausias Jūsų knygos vertinimas. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad didžiosios dalies recenzijos neužimtų citatos. Pasistenkite neišsiplėsti, kad būsimiems skaitytojams išliktų knygos paslaptis.

J.Irvingo romano „Paskutinė naktis Tvisted Riveryje“ recenzijų laukiame iki vasario 28 dienos adresu a.satkunaite@15min.lt.

VIDEO: John Irving's LAST NIGHT IN TWISTED RIVER

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius