-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 04 /2013 06 05

Laimėkite knygą „Šerloko Holmso ir daktaro Džono H. Vatsono istorijos“

15min.lt ir leidykla „Obuolys“ siūlo jums laimėti Arthuro Conan Doyle knygą „Šerloko Holmso ir daktaro Džono H. Vatsono istorijos“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Obuolys“ nuotr.

Rašalo upės nutekėjo nuo 1887-ųjų, kai apsakyme „Kraujo spalvos etiudas“ pasauliui pirmą kartą pristatytas Šerlokas Holmsas. Dėl kvapą gniaužiančių nuotykių visiems gerai pažįstamas legendinis seklys daugeliui jau tapo realiu asmeniu, populiarumu pranokstančiu net savo kūrėją Arthurą Conaną Doyle ir kitus jo kūrinius: istorinius, fantastinius ir meilės romanus, poeziją, pjeses, knygas spiritizmo, politikos bei istorijos temomis.

A. C. Doyle iš viso parašė penkiasdešimt penkis apsakymus bei keturias knygas apie Šerloką Holmsą ir ištikimąjį jo bičiulį daktarą Vatsoną. Šioje knygoje galite rasti nemirtinga klasika tapusias istorijas.

Tam, kad laimėtumėte šią knygą, jums reikia teisingai atsakyti į klausimą: kada Šerlokas Holmsas pirmą kartą pasirodė filme?

Atsakymus siųskite adresu knygos@15min.lt arba rašykite juos socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje „15min knygų lentynos" paskyroje. 

Teisingas atsakymas - pirmą kartą Šerlokas Holmsas kine pasirodė 1900 metais. Tiesa, tai buvo itin trumpas filmas, jį galite pažiūrėti apačioje. O burtų būdu išsiaiškinome, kad knyga atitenka Barborai Galvonaitei. Susisieksime su jumis ir informuosime, kaip atsiimti knygą. 

VIDEO: Šerlokas Holmsas kine

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius