Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Knygų naujienos vaikams: kupinos spalvingų iliustracijų ir įsimintinų nuotykių

Leidykla „Briedis“ kviečia mažuosius skaitytojus leistis į nepamirštamą kelionę vaizduotės kuriamais labirintais. Rugsėjo knygų naujienos – kupinos spalvingų iliustracijų ir įsimintinų herojų nuotykių. Mažieji susipažins su nuostabiais gyvūnais, sužinos įdomių ir smagių faktų apie keisčiausius roplius bei sutiks linksmiausius pasakų personažus, rašoma pranešime spaudai.
/ Leidyklos nuotr.

Nuostabusis keisčiausių roplių katalogas. Autorius: Cristina Banfi ir Rossella Trionfetti

Ropliai – ypatingi, neįtikėtinais bruožais išsiskiriantys gyvūnai, kurių protėviai gyveno priešistoriniais laikais! Tau tikriausiai teko girdėti apie mirtinai nuodingus roplius ar smaugiančius jų glėbius, bet ar žinojai, kad yra mokančių skraidyti arba vaikščioti vandeniu? Šioje knygoje susipažinsi su visais: mažyčiais ir didžiuliais, spalvotais ir užsimaskavusiais, mirtinai pavojingais ir visai nežalingais. Pasiruošk sužinoti įdomių ir smagių faktų apie kiekvieną!

Iš anglų kalbos vertė Gabija Kundrotaitė

Nuostabūs keisti gyvūnai. Autorius: Cristina Banfi ir Rossella Trionfetti

Mūsų planeta Žemė – daugybės gyvų padarėlių namai. Daugelis jų yra puikiai žinomi, kiti – mažiau. Šioje knygoje atrasi pačius neįprasčiausius gyvūnus, būtybes, apie kurių egzistavimą, ko gero, nė neįtarei, o kelionėje tave lydės draugiškai nusiteikusi gamtos mokslininkė. Gali pasirodyti, kad gamta pokštavo kurdama keistą žirafinio straubliuko ar Hofo krabo išvaizdą. Stebėsiesi nepakartojamu burnakojo vėžio-maldininko grožiu, o pamačius vampyrinį kalmarą iš siaubo gali pašiurpti oda. O koks mielas yra mažasis Dambio aštuonkojis! Taigi, pradėk skaityti ir pildyti savo mėgstamiausių gyvūnų sąrašą!

Iš anglų kalbos vertė Gabija Kundrotaitė

Pasakų atlasas. Autorius: Claudia Bordin

Na, tai ko gi tu lauki? Laikas išskleisti sparnus! Perskaityk pasaką ir pažvelk į žemėlapį – tik neskubėk, nes jame glūdi daugybė smulkmenų, kurias taip smagu tyrinėti prieš sugrįžtant į Žemę…

Iš anglų kalbos vertė Margarita Vilpišauskaitė

Klasikinių pasakų atlasas. Autorius: Claudia Bordin

Leistis į kelionę nešamam vaizduotės sparnų yra vienas geriausių dalykų pasaulyje. Pamėgink paklajoti, naudodamasis šioje knygelėje pateiktais žemėlapiais: gali jais vedžioti mėgstamiausius personažus arba sukurti visiškai naują istoriją su kitoniška pabaiga! Na, tai ko lauki?

Iš anglų kalbos vertė Margarita Vilpišauskaitė

Alisos labirintai. Ieškok, surask ir suskaičiuok! Autorius: Agnese Baruzzi

Ar esi įžvalgus? Mėgsti neįveikiamus iššūkius? Jeigu taip, ši didžiulė knyga – kaip tik tau!

Nerk į Baltojo triušio olą su Alisa: tavęs laukianti stebuklų šalis dar keistesnė, nei gali įsivaizduoti! Vienintelis būdas ištrūkti – leistis į Alisos nuotykius Stebuklų šalyje, irtis per milžiniškus labirintus, kuriuose sutiksi keisčiausius kada nors gyvenime matytus personažus.

Skrybėlius, Češyro katinas, Vikšras, žiaurioji Širdžių Karalienė – ir šimtai kitų spalvingų būtybių – kaip reikiant pasistengs atitraukti tavo dėmesį. Bet nesileisk blaškomas: turi ieškoti, surasti ir suskaičiuoti juos visus, o tada pasitikrinti sprendimus knygos gale ir įsitikinti, kad nė vienas iš jų nepaspruko. Smagios ieškojimų kelionės!

Iš anglų kalbos vertė Ema Bernotaitė

Dinozaurų šalis. Ieškok, surask ir suskaičiuok! Autorius: Agnese Baruzzi

Ar mėgsti neįveikiamus iššūkius?

Jeigu taip, ši knyga būtent tau! Jos puslapiuose tūno šimtai įvairių dinozaurų. Vieni – didžiuliai, kiti – mažučiai, tačiau juos labai sunku surasti. Tavo misija – visus surasti ir suskaičiuoti! Ar esi pasiruošęs išmėginimams ir leisiesi į neįtikėtiną kelionę laiku?

Tai ko dar lauki?

Iš anglų kalbos vertė Ema Bernotaitė

Monstrų šalis. Ieškok, surask ir suskaičiuok! Autorius: Agnese Baruzzi

Ar esi akylas? Ar mėgsti smagius iššūkius?

Jeigu taip, ši knyga skirta tau! Šiuose puslapiuose esančiuose baugiuose užkampiuose slepiasi šimtai monstrų, kurie bando pasprukti tau iš panosės. Surask ir suskaičiuok juos visus, o tada atsakymų puslapiuose knygelės gale pasitikrink, ar nė vienas nuo tavęs nepaspruko.

Ko dar lauki?

Iš anglų kalbos vertė Ema Bernotaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius