-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje pasirodė naujausia bestselerio „Paslaptis“ autorės knyga

Šalies knygynuose pasirodė trečioji bestselerio „Paslaptis“ („The Secret“) serijos knyga „Magija“. Pirmoji šios serijos dalis sulaukė nepaprasto populiarumo bei subūrė didžiulį gerbėjų ratą – visame pasaulyje parduota 20 mln. jos egzempliorių, knyga išversta į 43 kalbas, o joje dėstomos tiesos dažnai prilyginamos naujajai religijai. Visą autorės Rhonda Byrne „Paslapties“ seriją Lietuvos skaitytojams pristato leidykla „Alma littera“.
Knyga „Magija“
Knyga „Magija“ / Knygos viršelis
Temos: 1 Knygos

Literatūros naujienas sekite socialinaime tinkle „Facebook“. Spauskite čia ir prisijunkite!

Naujausia Rh.Byrne knyga „Magija“ tęsia idėjas, išdėstytas savo pirmtakėse „Paslaptis“ ir „Galia“, tačiau ją gali be vargo suprasti ir tie, kurie minėtų knygų neskaitė. Knygoje pasakojama apie nepaprastą dėkingumo galią, kurią autorė įrodo pasitelkusi daugybę šventraščių, žymių pranašų ir iškilių asmenybių citatų, taip pat remdamasi ir savo pačios gyvenimo faktais.

Šioje knygoje pateikiamas ir 28 dienų praktinis saviugdos kursas, kurį sudaro specialūs pratimai bei užduotys. Šis kursas yra skirtas žmonėms, siekiantiems pasirūpinti savo sveikata, susikurti darnesnius santykius, materialinę sėkmę ir kitus visaverčio gyvenimo komponentus. „Magijoje“ skaitytojai taip pat ras specialų „Visatos čekį“, kurį užpildę ir įrašę norimą sumą, galės išsiųsti į Visatos banką ir laukti stebuklo.

Rh.Byrne – Australijos televizijos prodiuserė, įtraukta į 2007 m. „Time Magazine“ paskelbtą įtakingiausių žmonių pasaulyje šimtuką. Ji pasaulyje išgarsėjo filmu „Paslaptis“, o netrukus pasirodė ir to paties pavadinimo knyga, kurioje buvo kalbinami įvairūs žinomi lektoriai. Ją sekė kitos serijos knygos „Galia“ ir „Magija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius