-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos pirmininkavimo pradžia Briuselyje pažymima kultūros vakaru populiariame knygyne „Waterstones“

Pažymint Lietuvos pirmininkavimo pradžią, liepos 1 d. 18:30 – 21:00 val. populiarus Briuselio knygynas „Waterstones Brussels“ atveria duris skaitytojams, norintiems plačiau susipažinti su mūsų šalimi.
Knygos
Knygos / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Knygyne įrengta speciali literatūros apie Lietuvą anglų kalba ekspozicija–pardavimas. Stende skaitytojų dėmesiui pateikta lietuvių ir užsienio mokslininkų, tyrinėtojų monografijos politikos, istorijos, ekonomikos, visuomenės ir kultūros temomis, taip pat ir turistinė, pažintinė literatūra bei lietuvių poetų iš prozininkų kūrybos vertimai. Ekspozicija veiks visą Lietuvos pirmininkavimo laikotarpį nuo liepos 1 d. iki gruodžio 31 d. ir bus nuolat atnaujinama ir papildoma. Lapkričio mėnesį knygyne bus pristatoma lietuvių knygos meno paroda „Gražiausios lietuviškos knygos 2012“. Planuojama rengti literatūros vakarus – susitikimus su autoriais.

Lituanistinės literatūros anglų kalba sklaidos projektą knygynas Waterstones Brussels vykdo bendradarbiaujant su Lietuvos Nuolatine atstovybe ES, Lietuvos kultūros ministerija ir Lietuvos Nacionaline M. Mažvydo biblioteka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius