-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nacionaliniame Kauno dramos teatre – leidyklos „Vaga“ knygos „Augau teatre“ pristatymas

Spalio 5 d., trečiadienį, 18:30 val. Nacionalinio Kauno dramos teatro Mažojoje salėje vyks Dovilės Zelčiūtės knygos „Augau teatre“ pristatymas. Renginį moderuos teatrologė, profesorė Ramunė Marcinkevičiūtė, ištraukas iš knygos skaitys aktorė Rasa Samuolytė, rašoma „Vagos“ pranešime žiniasklaidai.
Dovilė Zelčiūtė
Dovilė Zelčiūtė / A.Aleksandravičiaus nuotr.

Kolega, rašytojas ir poetas Donaldas Kajokas apie knygą sako: „Dovilės Zelčiūtės „Augau teatre“ – literatūrinė autobiografija, šypsninga pirmosios meilės istorija, autorės intelektualinio, dvasinio brendimo ištakos. Galima skaityti ir kaip tam tikros epochos metraštį, ir kaip romaną, ir netgi kaip atskiras išbaigtas, jaukias noveles. Gyvenimas regimas kaip teatras, teatras – kaip ribinės situacijos erdvė su savo karaliais, pranašais, pajacais ir varguoliais – tam tikro laikotarpio Kauno dramos teatro aktoriais, jų šeimomis. Pasaulis teatro artistų vaiko, gavusio „kitos realybės skiepą“, akimis.“

Taip pat dalyvaus Oskaro Koršunovo (OKT) teatro vadybininkė Audra Žukaitytė, Nacionalinio Kauno dramos teatro vadovas Egidijus Stancikas, literatūros apžvalgininkas Tomas Vyšniauskas, rašytoja Aldona Ruseckaitė, teatrologė Vitalija Truskauskaitė ir leidyklos „Vaga“ vyr. redaktorė Agnė Puzauskaitė.

Renginys nemokamas, plačiau skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius