Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujiena detektyvų lentynoje – aštunta knyga apie Džeką Frostą

Leidykla „Briedis“ pristato „Detektyvų serijos“ naujieną ir jau aštuntąją knygą apie Džeką Frostą – „Seržantas Frostas“. Detektyvų mėgėjams Džekas Frostas pažįstamas iš kriminalinio serialo „Frosto prisilietimas“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Davidas Jasonas. Serialas ir aktorius Jungtinėje Karalystėje pelnė gausybę apdovanojimų.
Jamesas Henry „Seržantas Frostas“
Jamesas Henry „Seržantas Frostas“ / Knygos viršelis
Temos: 2 Knygos Literatūra

Autorius Jamesas Henry tęsia knygų seriją apie Džeką Frostą ir kuria jo priešistorę, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Dentonas, 1981-ieji. Didžiojoje Britanijoje suirutė – šalyje ekonomikos krizė, vis labiau įsisiautėja Airijos respublikonų armija. Seržantui Džekui Frostui darbe vadovauja jį įkvepiantis kriminalistas inspektorius Bertas Viljamsas, o namie darosi vis sunkiau sutarti su žmona. Vyriausiasis inspektorius Stenlis Maletas stengiasi grąžinti tvarką vis retėjančiose darbuotojų gretose, tačiau netrukus netikėtai prapuola Viljamsas... O kai iš parduotuvės persirengimo kabinos paslaptingai dingsta dvylikametė mergaitė, Maletui nelieka nieko kita, kaip tik paskirti šiam tyrimui vadovauti seržantą Frostą.

„Jamesas Henry’is įkvepia naujos gyvybės Džekui Frostui ir grąžina jį mums, o tai, manau, išties puiki duoklė mano tėvo ir jo darbo atminimui. Jis puikiai įvaldęs mano tėvo stilių, todėl nenuvils nei senų gerbėjų, nei naujų skaitytojų“ – sako Philipas Wingfieldas, R.D.Wingfieldo sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius