Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujiena detektyvų skaitytojams – A.Hunterio knyga „Džentlio Kalėdos“

Leidykla „Briedis“ pristato „Detektyvų serijos“ naujieną – dar vieną Alano Hunterio knygą apie inspektorių Džordžą Džentlį „Džentlio Kalėdos“. Detektyvų mėgėjams Džordžas Džentlis pažįstamas iš gausybę apdovanojimų pelniusio serialo „Inspektorius Džordžas Džentlis“.
Alanas Hunteris „Džentlio Kalėdos“
Alanas Hunteris „Džentlio Kalėdos“ / Knygos viršelis
Temos: 2 Knygos Literatūra

Inspektorius Džordžas Džentlis pakviečiamas praleisti Kalėdas užmiestyje – ilsėtis ir žvejoti lydekas. Bet netrukus jam tenka imtis daug didesnio plėšrūno medžioklės!

Kalėdų rytą įspūdinguose Merelio rūmuose, prie laiptų, randamas vieno svečio lavonas. Iš pradžių jo mirtis laikoma paprasčiausiu nelaimingu atsitikimu, bet Džentlis neskuba daryti tokių išvadų. Netrukus jis įsitikina – buvo įvykdyta žmogžudystė. Įtariamaisiais tampa visi – nuo rūmų lordo iki žemiausio rango tarno...

Knygos autorius Alanas Hunteris (1922–2005) gimė Hoftone, Jungtinėje Karalystėje. Jaunystėje jis rašė gamtos apžvalgas, kūrė poeziją. 1950-aisiais įsteigė knygyną, o 1955-aisiais išleido pirmąją knygą – „Džentlis kimba į darbą“. Vėliau tai peraugo į keturiasdešimt šešių detektyvų seriją apie Džordžą Džentlį.

Alan Hunter. Džentlio Kalėdos. Vertėja Margarita Vilpišauskaitė. – Vilnius: Briedis [2019] – 288 p.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius