-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujiena knygų rinkoje – personalizuotos pasakos

Vasario 19-22 dienomis sostinėje vyksiančioje Vilniaus knygų mugėje fotoknygų gamintojas ZOOMBOOK knygų rinkai pristatys naują produktą – personalizuotas knygas vaikams. Pasak projekto įkūrėjo Artūro Karoso, toks knygų formatas iki šiol dar mažai žinomas lietuviams, tačiau nieko nestebina užsienio šalyse.
Personalizuotos pasakos
Personalizuotos pasakos / ZOOMBOOK nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

„Spausdintos knygos yra visų mūsų širdyje, su jomis visi užaugome. Visgi gyvename technologijų amžiuje, kuris mums suteikia neįtikėtinai dideles galimybes. Savo skaitytojams siūlysime ne tik įprastas knygas, bet ir unikalias, kuriose kiekvienas iš jų galės tapti kūrinio herojumi ir turėti savo išskirtinę knygą. Šią idėją siūlome ne tik Lietuvai bet ir užsienio šalių skaitytojams“, – sako A. Karosas.

Ketvirtus veiklos metus skaičiuojantis ZOOMBOOK iki šiol specializavęsis fotoknygų, fotodrobių, darbo kalendorių gamyboje, nuo šiol internetinėje savo svetainėje leis susikurti personalizuotą pasakų knygų. Specialios sistemos pagalba bus galima į elektroninės knygos versiją įtraukti savo atžalas, integruojant jų nuotraukas į knygos veiksmą iliustracijoms suteikti spalvas, labiausiai patinkančias vaikams bei vėliau šią knygą atsispausdinti. Tokiu būdu gims personalizuota knyga, o atžala taps pasakojimo dalimi.

Pasak A. Karoso, toks technologinis sprendimas, suteiksiantis skaitytojui galimybę susikurti vienetinę knygą, yra unikalus ir mažai pažįstamas lietuviams, bet puikiai pažįstamas Vakarų literatūros mėgėjams. „Kalbame ir apie skaitymo populiarinimą tarp jaunųjų mūsų skaitytojų, kurie auga sparčiai progresuojančiame technologijų amžiuje. Mūsų siūlomas sprendimas skatina vaikų domėjimąsi knygomis, o tai – kiekvieno leidėjo tikslas“, – teigia ZOOMBOOK įkūrėjas.

Vilniaus knygų mugėje ZOOMBOOK pristatys penkias vaikams skirtas knygas: žinomos rašytojos Aurelijos Umbrasienės kūrinį „Kur slepiasi Jonukas“, Jurgos Čekatauskaitės kulinarinį rinkinį „Pasakiški receptai“, Ievos Pikutytės nutrūktgalvių robotų nuotykių pasakojimą „RO BO TO plieniniame bokšte“ ir Mažvydo Karaliaus kūrinį „Išdidžios pirštinės“. Artimiausiu metu be minėtų knygų personalizuoti bus galima ir kitų leidyklų vaikų pamėgtas knygas.

Penkias knygas, kurios yra išleistos 1500 egz. tiražu, bus galima įsigyti Vilniaus knygų mugėje vasario 19-22 dienomis, ir specialiai sukurtoje internetinėje ZOOMBOOK parduotuvėje, kur skaitytojai turi galimybę susikurti asmeninę, vienetinę knygą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius