Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujiena mėgstantiems detektyvus – A.Hunterio knyga „Džentlis pajūryje“

Leidykla „Briedis“ pristato „Detektyvų serijos“ naujieną – antrąją Alano Hunterio knygą apie Džordžą Džentlį „Džentlis pajūryje“. Detektyvų mėgėjams Džordžas Džentlis pažįstamas iš gausybę apdovanojimų pelniusio serialo „Inspektorius Džordžas Džentlis“, rašoma pranešime.
Alanas Hunteris „Džentlis pajūryje“
Alanas Hunteris „Džentlis pajūryje“ / Knygos viršelis
Temos: 2 Knygos Literatūra

Pačiame sezono įkarštyje Anglijos kurorte išvystume promenadą, tiltą, paplūdimio skėčius ir smėlio pilis statančius vaikus. Tačiau ne šį kartą – prie jūros randamas pusnuogis lavonas.

Tirti sukrečiančią žmogžudystę paskiriamas inspektorius Džordžas Džentlis. Suktis reikia greitai, nes poilsiautojai ir miestelio gyventojai ima panikuoti dėl žudiko, kuris sudrumstė kurorto ramybę. Šalia rasto lavono nėra jokių jo tapatybę patvirtinančių daiktų, todėl Džentlis susiduria su sunkia užduotimi – išsiaiškinti ne tik kas yra žudikas, bet ir nužudytasis. O kas gali pasakyti, ar nebus įvykdyta dar viena žmogžudystė?

Knygos autorius Alanas Hunteris (1922–2005) gimė Hoftone, Jungtinėje Karalystėje. Jaunystėje jis rašė gamtos apžvalgas, kūrė poeziją. 1950-aisiais įsteigė knygyną, o 1955-aisiais išleido pirmąją knygą – „Džentlis kimba į darbą“. Vėliau tai peraugo į keturiasdešimt šešių detektyvų seriją apie Džordžą Džentlį.

Alan Hunter. Džentlis pajūryje. Vertėja Margarita Vilpišauskaitė. – Vilnius: Briedis [2019] – 360 p.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius