-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje knygoje mergaitė Rugsėjė grįžta į Pasakų šalį savo šešėlio

Catherynne M. Valente. Mergaitė, kuri nusileido po Pasakų šalimi ir ten linksmybės kėlė. Iš anglų kalbos vertė Gediminas Auškalnis. – Vilnius: Tyto alba, 2016. – 350 p. Iliustracijos Anos Juan.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Tyto alba“ nuotr.

Catherynne M. Valente (g. 1979 m.) – JAV Meino valstijoje gyvenanti rašytoja ir poetė. Populiariausios jos knygos – trys istorijos apie nelengvo  ir karšto būdo mergaitę Rugsėję iš Omahos ir jos nuotykius Pasakų šalyje. Į šią šalį galite patekti ir jūs!

Rugsėję jau pažįstate iš pirmosios knygos „Mergaitė, kuri laivą pasidarė ir Pasakų šalį apiplaukė“ (2015).  Ir žinote, kad ji nugalėjo Markizę ir išvadavo Pasakų šalį.  Tačiau grįžusi atgal ji kiekvieną dieną ilgisi Pasakų šalies stebuklų ir ten sutiktų draugų. Be to, ten liko ir jos šešėlis.  Ji būtinai turi sugrįžti! Ir vieną dieną jos troškimas išsipildo: Rugsėjė vėl Pasakų šalyje. Tačiau kaip ji klydo, galvodama,  kad nugalėjus Markizę gyvenimas ten vėl tapo pasakiškas. Anaiptol. Pasirodo, visi Pasakų šalies gyventojai taip pat prarado savo šešėlius. Juos susiurbė Pasakų požemė, kur tamsu, baisu ir gyvena Alemanas…  

Rugsėjei nebelieka nieko kita, tik mėginti viską sutvarkyti. Šiame Rugsėjės žygyje pilna stebuklų ir nuotykių, knibžda keisčiausių pasaulio būtybių – jos ir piktos, ir klastingos, ir draugiškos, ir linksmos.  Tai drąsios, geros ir protingos mergaitės kelionė  į tamsiąją Pasakų šalies pusę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius