-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netrukus bus išleistas visame pasaulyje daug dėmesio sulaukęs S.Pinborough trileris „Ydingas ratas“

„Privalote perskaityti šį trilerį... Velniškai genialus!“ – sako vienas populiariausių JAV rašytojų Stephenas Kingas apie Saros Pinborough knygą „Ydingas ratas“, kurią „Baltų lankų“ leidykla jau netrukus išleis.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Ši knyga tapo literatūros sensacija, kurios žymė „#WTFthatending“ pasaulyje jau tapo beveik antruoju knygos pavadinimu. Intriguoja dar ir tai, kad knygos leidėjai ir skaitytojai skirtingose šalyse dažnai siunčia tokią pat žinutę: kad ir kas benutiktų, perskaitę knygą istorijos pabaigos neišduokit. „Labiausiai iš vėžių išmušanti knyga su labiausiai nenuspėjamu įvykių posūkiu pabaigoje. Perskaitykite, kol kas nors dar nespėjo sugadinti viso malonumo papasakodamas jos pabaigą!“ – sako garsių Čarlio Parkerio serijos trilerių autorius Johnas Connolly.

Kaip sako autorė Sara Pinborough, tai knyga apie visus mūsų slepiamus dalykus. Tiksliau, apie tamsiąją mūsų pusę. Vyro palikta Luiza, kuriai mažametis sūnus tapo visu jos pasauliu, o psichiatro sekretorės darbas – vieninteliu būdu išsilaikyti, susipažįsta su psichiatru Deividu – jaunu, sėkmingu ir žaviu vyru. Luiza negali patikėti, kad toks vyras galėtų į ją net žvilgterėti, juolab pajusti jai aistrą. Tada ji sutinka Adelę, veriančiai gražią, elegantišką ir mielą Deivido žmoną, ir įvykių tėkmė šiurkščiai pakrypsta kita linkme.

Sara Pinborough išsitaria visuomet žavėjusis tuo, kaip žmonės augdami išmoksta apsimetinėti: pasislėpti po makiažu ir verslininko, šventojo, flirtuotojo, apsileidėlio drabužiu, kuris užmaskuoja tikrąjį žmogų. Nesvarbu, kokia sofistikuota mūsų išorė, sako autorė, viduje visi esame pilni išgyvenimų ir kompleksų, o kuo sėkmingiau klostosi profesinis ar asmeninis gyvenimas, tuo didesnė tikimybė atrasti ir išlaisvinti tikrąjį vidinį savo „aš“. Mes slepiamės už namų, mašinų, rūbų ir susikurto gyvenimo, nes esame išgąsdinti to, kaip staigiai tapome tokie suaugėliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius