Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padėk mokyklai: žurnalas „Naujasis Židinys-Aidai“ kviečia prisijungti prie akcijos

Kultūros žurnalas „Naujasis Židinys-Aidai“ skelbia akciją, kuria siekiama, kad žurnalas pasiektų visas Lietuvos mokyklas. Norintieji prisijungti prie akcijos kviečiami už pusę kainos internetu iki šių metų pabaigos užprenumeruoti vienai mokyklai „Naująjį Židinį-Aidus“.
Naujasis Židinys-Aidai
Naujasis Židinys-Aidai

„Nuo 2011 m. visos Lietuvos mokyklos gavo kultūros leidinių, tarp jų ir mūsų, prenumeratą pagal valstybinį projektą „Aukštosios kultūros impulsai mokykloms“. Projektas buvo labai sėkmingas, juo džiaugėsi ir organizatoriai, ir partneriai, ir ypač pačios mokyklos. Tačiau dabar jis baigiasi, ir nors esama nemenkos tikimybės, kad bus atnaujintas vėliau, nuo 4-ojo šių metų numerio mokyklos mūsų žurnalų nebegaus. Kažkaip gaila... Todėl siūlome savo bičiuliams, skaitytojams ir rėmėjams padovanoti prenumeratą likusiai šių metų daliai Lietuvos mokykloms! O kartu ir pasidžiaukite naujuoju mūsų knygynu internete“, - sako „Naujojo Židinio-Aidų“ direktorė Gabrielė Gailiūtė.

Susidomėję akcija prenumeruoti žurnalą gali internetu.

Mokyklų sąrašas yra sudarytas, tačiau norintieji, kad prenumeratą gautų konkreti mokykla, gali įrašyti jos pavadinimą ir adresą „Pristatykite kitur“ anketoje. Jei nurodyta mokykla prenumeratą bus jau gavusi, prenumeratos dovana bus perleista kitai, laukiančiai eilėje.

Visą „Naujojo Židinio-Aidų“ internetinį knygyną rasite čia.

„Naujasis Židinys-Aidai“ yra daugiau nei dvidešimt metų leidžiamas krikščioniškosios minties kultūros žurnalas, publikuojantis tekstus istorijos, filosofijos, religijos, literatūros, visuomenės gyvenimo ir kitomis temomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius