-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulyje – erotinės literatūros bumas: nauja knyga gerina rekordus

E.L.James erotinis romanas „Fifty Shades of Grey“ visame pasaulyje tapo tikru fenomenu, staigiai užšokęs į perkamiausiųjų knygų sąrašų viršūnes. Tačiau panašu, kad tai nebuvo tik atsitiktinumas – perkamiausiųjų sąrašus šturmuoja dar viena erotinė knyga, sugebėjusi nukonkuruoti netgi „Fifty Shades of Grey“.
Sylvia Day
Sylvia Day / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Sylvia Day Knygos

Literatūros naujienas sekite ir socialiame tinkle „Facebook“! Spauskite čia ir prisijunkite!

Kaip praneša telegraph.co.uk, pirmąją savaitę po pasirodymo Sylvia Day knygos „Reflected in You“ buvo parduota daugiau nei „Fifty Shades of Grey“, kuri prieš tai mušė perkamumo rekordus.

39 metų autorės knyga „Reflected in You“ vien Jungtinėje Karalystėje per pirmąsias 6 prekybos dienas buvo parduota 80 tūkst. kopijų – šis skaičius didesnis nei „Fifty Shades of Grey“ pardavimų per pirmąją savaitę rodikliai.

Leidyklų nuotr./Knygų viraeliai
Leidyklų nuotr./Knygų viršeliai

Kaip rodo „Nielsen BookScan“ duomenys, „Reflected in You“ per pirmą savaitę Jungtinėje Karalystėje buvo parduota 82 759 kopijų. Daugiau per pirmąją prekiavimo savaitę, „Nielsen BookScan“ duomenimis, prieš tai buvo parduota tik Dano Browno „Prarastas simbolis“ bei JK Rowling „Laisva vieta“.

Didžiosios Britanijos leidybos verslui skirto žurnalo „The Bookseller“ perkamiausiųjų knygų sąrašų redaktorius Phillipas Stone'as teigė „The Guardian“: „Tokie skaičiai liudija du dalykus: pirma, erotikos bumas nebuvo laikinas reiškinys, jis lieka; antra – spausdintinės knygos gyvuoja toliau“.

Krirtikai teigia, kad erotinių romanų „Fifty Shades of Grey“ ir „Reflected in You“ siužetai labai panašūs. „Fifty Shades of Grey“ pasakoja apie sadomazochistinio prieskonio turinčius jaunos merginos ir milijardieriaus seksualinius nuotykius. „Reflected in You“ irgi pasakoja apie erotikos persmelktą meilės romaną, kuriame vienas iš veikėjų – milijardierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius