Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pralaimėjimą dėl Baltųjų rūmų Hillary Clinton aprašys naujoje knygoje

Netikėtai kontroversiškai vertinamam Donaldui Trumpui kovą dėl JAV prezidento posto pralaimėjusi Hillary Clinton šiais metais ketina išleisti dvi knygas, rašo latimes.com.
Donaldo Trumpo ir Hillary Clinton debatai
Hillary Clinton / „Scanpix“/AP nuotr.

Pirma knyga, bus skirta vaikams. Tai 1996 metais išleisto bestselerio „It Takes a Village: And Other Lessons Children Teach Us“ vaikams skirta adaptacija. Šiame kūrinyje H.Clinton pasakoja apie tokią Ameriką, kokią turėtų turėti vaikai.

Antroji knyga – tai esė rinkinys, kuris dar neturi pavadinimo. Skelbiama, kad šį rinkinį sudarys citatos ir kitos ištraukos, kurios įkvėpė pačią H.Clinton.

„Šios citatos padėjo man džiaugtis gerais laikais, juoktis absurdo laikotarpiu. Tikiuosi, kad šios mintys bus svarbios ir mano skaitytojams“, – apie būsimą knygą sako buvusi demokratų partijos kandidatė į JAV prezidentus.

Nebejojama, kad ši knyga palies ir netikėtą politikės pralaimėjimą D.Trumpui kovoje dėl aukščiausio posto Baltuosiuose rūmuose. Apie tai prabilo ir knygos leidėjas „Simon & Schuster“. Leidykla nurodė, kad kūrinys apims H.Clinton gyvenimo istoriją ir patirtį kurią ji sukaupė per JAV prezidento rinkiminę kampaniją.

Iki šiol H.Clinton yra parašiusi ir išleidusi šešias knygas.

TAIP PAT SKAITYKITE: 11 knygų, kurias Barackas Obama rekomenduoja perskaityti kiekvienam

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius