-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Petrauskas pristatė knygą „Barbarosas“: „Savo skaitytojų nesutalpintume į „Žalgirio“ areną“

Robertas Petrauskas – žinomas TV laidų vedėjas, intelektinių žaidimų kūrėjas bei rašytojas. Vilniaus istorijos „Nemuziejuje” jis pristatė jau trečiąją knygą apie Antrąjį pasaulinį karą Europoje – „Barbarosa“. 
Robertas Petrauskas pristatė trečią knygą
Robertas Petrauskas pristatė trečią knygą / Asmeninio archyvo nuotr.

„Skaičiau istorines knygas ir pagalvojau, kad norėčiau jas skaityti lietuviškai, ne angliškai. Kadangi neradau tokių, kurios būtų parašytos įdomiai ir įtraukiančiai, nusprendžiau pats tai padaryti“, – taip istorinių knygų trilogijos atsiradimo pradžią nupasakojo pats autorius.

Pirmosios dvi trilogijos dalys – „Trečiojo Reicho triumfas“ ir „Lemtingi sprendimai“ – yra parduotos 21 000 tiražu.

„Tai reškia, kad ši knygų serija apie Antrąjį pasaulinį karą turi savo ištikimą skaitytoją, jie visi nesutilptų į „Žalgirio“ areną. O įdomiausia yra tai, kad pirmosios trilogijos dalies šiuo metu Lietuvoje nusipirkti negalima, ji yra pasibaigusi, vyksta aukcionas ir šiuo metu knygos, kuri prieš aštuonerius metus kainavo 80 litų, kaina dabar yra 277 eurai“, – pristatyme komentavo knygos autorius Robertas Petrauskas.

„Nenorėjau parašyti vadovėlio, kurį skaitai tam, kad užpildytumei istorinių žinių spragas. Mano tikslas – sukurti knygą, kuri įtrauktų, būtų lyg detektyvas. Nors žinai, kaip viskas pasibaigs, bet istorija turi intriguoti“, – atskleidė R.Petrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius