-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rašytojai Kristinai Sabaliauskaitei klausimą Knygų mugėje galės pateikti visa Lietuva

Vilniaus knygų mugėje vasario 21 d., 14 val. įvyksiantis jau kone tradiciniu tapęs susitikimas su rašytoja Kristina Sabaliauskaite nustebins naujomis bendravimo su skaitytojais galimybėmis.
Kristina Sabaliauskaitė
Kristina Sabaliauskaitė

Renginys bus ne tik tiesiogiai transliuojamas per „LRT Kultūra“ televizijos kanalą, stebint šią transliaciją televizorių ekrano apačioje nurodytais telefonais didelio populiarumo sulaukusiai autorei taip pat bus galima užduoti rūpimą klausimą iš bet kurio Lietuvos kampelio.

Pagal galimybes rašytoja stengsis atsakyti į visus klausimus. K. Sabaliauskaitę kalbins humanitarinių mokslų daktaras, istorikas Deimantas Karvelis. Pašnekesyje bus aptariami patys įvairiausi autorės kūrybos aspektai: kokiam skaitytojui skirta „Silva rerum III“, istorinio romano, kaip žanro, kontroversijos, istorinės tiesos ir praeities mitai grožinėje literatūroje, Silva rerum – kaip LDK bajoriškos kultūros, mentaliteto ir kasdienybės enciklopedija. Bus diskutuojama, ką rokokas gali pasakyti šiandienos žmogui, ir aptariama Silva rerum ciklo tęstinumo vizija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius