-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Slieko Bevardžio“ vakaro pasaka: įkalintas tamsiame kieme (8 dalis)

Vakaro pasaka – tai primirštas malonumas kiekvieno ausims ir vaizduotei. Todėl interaktyviosios pasakos „Sliekas Bevardis“ kūrėjai ir 15min pristato pramogą visiems mažiems ir dideliems vaikams. Tamsius vasario vakarus leiskite jaukiai klausydamiesi pasakojimų apie Pelkės klajūno Bevardžio nuotykius.

Nuo šiol dešimt vakarų iš eilės išgirsite naują „Slieko Bevardžio“ istorijos atkarpą. Jei klausysitės ne nuo pradžių – jūsų lauks ir ankstesnės pasakojimo dalys. 

Septintoje dalyje Bevardžiui pagaliau pavyko užšokti ant sunkvežimio. Tokiu būdu Pelkės klajūnas atvyko į Miestą – ten, kur žiburių jūra skalauja šviesos vandenyną. Tačiau staiga laimė baigėsi. Sunkvežimis įvažiavo į tamsų kiemą. Miesto šviesas ir garsus Bevardžiui uždarė sunkūs plieniniai vartai. Ką klajūnas darys dabar?

Miesto šviesas ir garsus Bevardžiui uždarė sunkūs plieniniai vartai. Ką klajūnas darys dabar?

Pasaką seka TV3 laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva, kuri skirtingomis intonacijomis ir nuotaikomis įgarsino net 11 charakterių. Taip pat joje galima išgirsti muzikanto ir garso režisieriaus Meinardo Brazaičio balsą. Istoriją parašė Gediminas Cibulskis. 

Lietuviška animuota pasaka „Sliekas Bevardis“ sukurta specialiai planšetėms ir išmaniesiems telefonams, todėl programėlė išnaudoja praktiškai visus liečiamųjų ekranų privalumus. 

Skaitytojai kartu su Bevardžiu gali apsilankyti daugiau nei 20-yje žaismingai nupieštų scenų: nuo Slieko gimtosios Pelkės per Upę, Sodą, Kelią, iki Miesto ir jame trykštančio Fontano. Kiekvienoje scenoje keliauninkai sutiks įvairiausių veikėjų – augalų, gyvūnų, žmonių ir daiktų. Tereikia paliesti ir jie ims judėti, dainuoti, bendrauti tarpusavyje arba dar kitaip linksminti žiūrovus. 

Vakaro pasakoje 15min portale išgirsite vientisą Slieko Bevardžio istoriją, tačiau iš tiesų interaktyvi pasaka turi net keliolika skirtingų pabaigų, mat pasakojimo eigą aplikacijoje lemia skaitytojai. Taigi žaisdami vaikai ne tik linksminasi, bet mokosi pasirinkti jiems svarbias vertybes ir prisiimti atsakomybę už savo pasirinkimus.

Jei norite plačiau pasidomėti programėle, užsukite į Slieko Bevardžio interneto svetainę ir „Facebook“ puslapį. 

Parsisiųsti programėlę į „iOS“ arba „Android“ įrenginį padės ši nuoroda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius