Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Guardian“ išleis knygą apie Edwardą Snowdeną

Didžiosios Britanijos laikraštis „The Guardian“ išleis knygą apie JAV žvalgybos paslapčių viešintoją Edwardą Snowdeną, skelbia „Screen Daily“. Pranešama, kad dar vieną knygą apie E.Snowdeną rašo kitas laikraščio korespondentas.
Edwardas Snowdenas
Edwardas Snowdenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naujienas apie knygas, konkursus ir naujausių knygų recenzijas sekite ir tinkle „Facebook“. Spauskite čia.

Knygą apie E.Snowdeną išleis leidykla „Guardian Books“, ją rašo laikraščio korespondentas ir rašytojas Luke'as Hardingas. 

„Screen Daily“ daro prielaidą, kad pagal šią knygą ateityje gali būti susuktas ir filmas. Skelbiama, kad „The Guardian“ vyriausiasis redaktorius Alanas Rusbridgeris jau pradėjo derybas su viena didžiule kino kompanija. 

Anksčiau L.Hardingas dalyvavo rašant knygą „WikiLeaks“: atskleidžiant Juliano Assange'o karą su slaptumu“, kuri išleista ir lietuvių kalba. Pagal ją buvo sukurtas filmas. 

Tai gali būti ne vienintelė knyga apie E.Snowdeną. Kitas „The Guardian“ korespondentas Glennas Greenwaldas, bendravęs su E.Snowdenu, teigia rašantis savo knygą apie JAV žvalgybos paslaptis paviešinusį vyrą. Šią knygą išleis leidykla „Metropolitan Books“. 

30-metis buvęs JAV centrinės žvalgybos valdybos saugumo analitikas yra ieškomas Jungtinių Valstijų nuo tada, kai nutekino žiniasklaidai informaciją apie Nacionalinio saugumo agentūros vykdomą didelio masto elektroninį šnipinėjimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius