Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmas „Parodyk mane“ juokiasi iš žmonių, norinčių tapti žvaigždėmis (video, nuotraukos)

Filmas „Parodyk mane“ – tai pilnametražė komedija jaunimui. Šis filmas – didelis iššūkis ne tik jo kūrėjams, bet ir žiūrovams, nes jame nemažai ironijos, juokiamasi iš televizijos projektų ir žmonių noro tapti „žvaigždėmis“. Filmas nieko nemoralizuoja ir nemoko, nors ir lietuviškam kinui nebūdinga, tai – greitas, šiuolaikiškas, drąsus ir linksmas filmas.
Filmas „Parodyk mane“
Filmas „Parodyk mane“ / Kadras iš filmo

Ne paslaptis, kad filmo prodiuserei ir scenarijaus autorei Elvinai Nevardauskaitei tik 18 metų, o režisierius Domas Vilčinskas kol kas neturi net ir tiek. Operatorius Algirdas Vaičaitis ir vienas pagrindinių aktorių, atlikęs Dredo vaidmenį, Šarūnas Simaitis yra studentai, kitas aktorius, vaidinęs Porną, Lukas Kudapčenka vis dar dvyliktokas.

Nepaisant to, kad tai jaunų žmonių filmas, jame sutiko vaidinti ir gerai žinomi aktoriai: A. Žiūrauskas, B. Prekevičiūtė, R. Šimukauskas ir kiti. Epizoduose taip pat filmavosi graikų kilmės Dj Black B (Ammar Bagadi) iš Latvijos.

Filmas „Parodyk mane“ startuos Kaune nuo vasario 19d. kino teatre „Cinamon“, festivalio „LOL filmai“ metu, kuriame taip pat bus rodomos trumpo metražo komedijos. Vėliau „Parodyk mane“ bus galima išvysti ir kituose miestuose.

Filmo „Parodyk mane“ aprašymas:

Trys geriausi draugai ir kambariokai: Dredas, Pornas ir Jolka pasirašo avantiūrai ir susilažina iš to, kuris iš jų bus priimtas į naują TV realybės šou. Tik viena smulkmena – atranka į realybės šou baigsis už dviejų dienų ir, norint į jį patekti, reikia tikro talento, tobulos išvaizdos arba gerų pažinčių...

Pagrindinis herojus Dredas – nepasitikintis savimi vaikinas, neskubantis gyventi. Pirmas jo žingsnis – tai antakių korekcija. Antras – simpatija antakių pešiotojai, kuri jam tiktų į motinas. Trečias – chaosas, bėgimas, seksas, bomžai, muštynės, pažintys, makaronai, konteineris ir meilė.

Jolka, būdama kvailoka, naivi, bet įžūlaus būdo mergina, pradeda ieškoti pažinčių, kurios galėtų praversti, bandant prasiveržti į televizijos ekraną. Jai tenka prisiminti visus senus draugus, kurie dabar galėtų jai padėti. Draugai Jolkos nenuvilia ir supažindina ją su vienu geriausių prodiuserių Europoje. Deja, pažinties metu Jolka susimauna ir jai tenka ieškoti kito žmogaus, kuris galėtų jai padėti. Ir štai ji sulaukia skambučio iš įtakingo vaikino, kuris, beje, ką tik baigė penktą klasę...

Tuo pačiu metu Pornas – išvaizdus, nervingas, egoistiškas merginų mylėtojas bando eiti greičiausiu keliu – tiesiog nusiųsti anketą ir būti priimtas. Iš pradžių viskas einasi neblogai, tačiau netrukus paaiškėja, jog už jį yra geresnių kandidatų ir jis yra nekviečiamas. Pornui tai – didelis įžeidimas ir pažeminimas. Negalėdamas su tuo susitaikyti, jis yra pasiryžęs įrodyti, kad yra vertas ne tik pakvietimo dalyvauti atrankoje, bet ir kur kas daugiau. Tam jis pasirenka tiesiausią kelią – per lovą. Ir nesvarbu – moteris tai ar vyras.

Galų gale, skirtingais keliais, tačiau visi susiduria toje pačioje vietoje, tačiau viskas vyksta ne pagal planą...

VIDEO: "Parodyk Mane" Official trailer HD New

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius