Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trumpametražių komedijų festivalis „LOL filmai“ kviečia kurti kiną

Festivalis „LOL Filmai“ – tai pirmasis Lietuvoje trumpo metražo komedijų festivalis. Jei turi idėjų ir humoro jausmą, bet nerandi kur save išreikšti, šis festivalis kaip tik tau. Griebk filmuojantį įrenginį: kamerą, telefoną ar fotoaparatą ir rodyk, ką moki, svarbiausia, kad būtų linksma. „LOL filmai“ yra festivalis, kuris tave priims tokį, koks tu esi.
Festivalis „LOL filmai“
Festivalis „LOL filmai“ / Logotipas

Patalpink savo šedevrą į youtube.com ir mestelk nuorodą mums. Tai turi padaryti iki vasario 15 d., o tavo filmas negali būti ilgesnis nei 3 minutės.

Juokingiausius filmus išrinks savo kūryba šokiruojantis, bet už tai visų ir mėgstamas „AXX” festivalio laimėtojas, filmų „Zero“ režisierius Emilis Vėlyvis; maištautojas, dramaturgas ir režisierius, apdovanotas Kanų kino festivalyje Saulius Drunga, susukęs filmą „Anarchija Žirmūnuose“, taip pat kurianti „mood-up“ filmus linksmoji Jūratė Samulionytė, sukūrusi pirmąjį fotofilmą Lietuvoje „Nerutina“ ir talentas, kuris naktimis vairuoja neįsijungęs šviesų, užburiančio filmo „Artimos šviesos“ autorius Ignas Miškinis.

Visų festivalio „LOL filmai“ dalyvių, kurie sugebės nubaidyti žiemos miegą sukeltu juoku, laukia vertingi ir keliantys nuotaiką prizai.

O nuo vasario 19 d. linksmiausiai sukaltas komedijas bus galima išvysti kino teatre „Cinamon“, kur ir vyks apdovanojimai. Ką manai, galbūt tai tavo šansas būti pastebėtam ir pripažintam? Šio festivalio metu išvysi ir lietuvišką pilno metražo komediją „Parodyk mane“.

Apie viską plačiau www.lolfilmai.lt arba prisijungus facebook.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius