Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 18

Albumo pristatyme Kaune Nėrius Pečiūra išduos paslaptį ir surengs konkursą

Nėrius Pečiūra kartu su grupe „Fantomai“ spalio 22 dieną savo naujausią muzikinį albumą pristatys Kaune „Punto Jazz palėpėje“. Ką tik išleistame albume „Duok cigaretę šmėklai“ yra septyniolika dainų, o kūrinių žanras svyruoja tarp akademinio pankroko ir klasikinio indie roko.
Nėrius Pečiūra
Nėrius Pečiūra

N.Pečiūros albumas išleistas su originaliu apipavidalinimu. Vidiniame albumo viršelyje yra piešinys su akimis iš dviejų spalvotų ezoterinių kristalų. Naują diską bus galima nemokamai atsisiųsti internetu arba įsigyti pristatymo koncerte. Titulinė albumo daina „Duok cigaretę šmėklai“ romantizuoja vaiduoklišką gyvenimą, tapo spalvingus fantastinių planetų peizažus.

Koncerte atlikėjas papasakos kaip buvo kuriamas naujasis diskas, išduos paslaptį iš kur atsirado paslaptingi ezoteriniai kristalai, puošiantys albumą. Bus atliekamos ne tik naujausios dainos, bet ir populiarūs hitai – „Rožės“, „Mažutė“, „Vandenynai“, „Ėjau rūkydama“ ir kiti. Tai bus speciali trijų dalių, trijų valandų trukmės programa, kurioje skambės apie trisdešimt dainų. Be to, koncerte vyks dailiojo rašto bei eilėraščių skaitymo konkursai, kuriame bus galima laimėti naujausią atlikėjo albumą.

Vakaro svečias, grupė iš Kauno – „Vagon Restoran“.

Artėjant albumo pristatymui Kaune, N.Pečiūra pristato ir dainos „Aš prabudau“ vaizdo klipą.

Tai humoristinė daina, pasakojanti, kas nutinka savaitgalio ryte, prabudus po trankaus vakarėlio.

VIDEO: Nėrius Pečiūra "Aš prabudau"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius