Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 11

Amerikietė Emma Ruth Rundle pirmą kartą koncertuos Lietuvoje

Šių metų lapkričio 9 dieną Šv. Jonų bažnyčioje koncertuos atlikėja iš JAV Emma Ruth Rundle. Muzikinę karjerą pradėjusi grupėse „Nocturnes“ ir „Marriages“, bei išleidusi itin palankiai kritikų įvertintus 5 solinius albumus, atlikėja Vilniuje pristatys naujausią savo darbą „Engine of Hell“.
Emma Ruth Rundle
Emma Ruth Rundle / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Muzika

Emma Ruth Rundle visada buvo žinoma, kaip įvairiapusė muzikantė ir kūrėja, vienodai gerai gebanti derinti svajingą abstrakciją (kaip debiutiniame darbe, pavadinimu, „Electric Guitar: One“), ar pasinerti į maksimalistinius tekstūrų tyrinėjimus (diskai grupėse „Marriages“, „Red Sparowes“, „Nocturnes“), ar, kad ir rašyti dainas klasikinei akustinei gitarai, kaip albume „Some Heavy Ocean“.

VIDEO: Emma Ruth Rundle

Tačiau „Engine of Hell“ E. R. Rundle daugiausia dėmesio skiria instrumentui, kurį paliko nuošaly būdama dvidešimties, kai pradėjo groti grupėse - fortepijoną. Kartu su jos balsu skambantis pianinas albume „Engine of Hell“ sukuria nenusakomai betarpišką intymumą, tarsi sėdėtum šalia Emmos ir grotum kartu su ja trapiais prisilietimais.

Naujausiame albume E. R. Rundle fiksuoja žmonijos netobulumą ir pažeidžiamumą: „Čia rasite keletą man labai asmeniškų dainų, daugybę mano prisiminimų bei balansavimo ant sveiko proto ribos, tarsi panardinant kojos pirštą į išorinę suvokimo dimensiją. Albume imu tave su savimi betarpiškai į netobulumo ir pažeidžiamumo inversijas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius