-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 06

Andriaus Kaniavos ir sunkiosios muzikos orkestro „Musė“ koncertas – energijos užtaisas savaitgaliui

Jau beveik dveji metai, kai aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava kartu su sunkiosios muzikos orkestru „Musė“ keliauja po visą Lietuvą. Nuo Vilniaus iki Vilkaviškio, nuo Kauno iki Gargždų. Vieniems šis 2011 metais per Tarptautinį dainuojamosios poezijos festivalį „Tai – aš“ atgaivintas sumanymas yra proga išvysti Andrių ne vieną, kitiems – orkestro pavadinime slypintis sunkumą pabrėžiantis žodis gal šiek tiek ir baimės kelia.
Andrius Kaniava
Andrius Kaniava / Bardai.lt nuotr.

O veltui... Čia, kalbant apie žanrą, nėra jokio sunkumo, paprasčiausiai sunku tai, kad A. Kaniavos pasirodymai su „Muse“ nei vienų nepalieka abejingų. Giliai įsismelkia įspūdis, ilgai galvoje skamba Andriaus dainos, lydimos varinių pučiamųjų instrumentų garsų. Šiuose koncertuose atlikėjas toks pats ir... šiek tiek kitoks. Čia dainos, kurioms specialias aranžuotes parašęs „Keistuolių“ teatro kompozitorius Sigitas Mickis, minėtų instrumentų tarsi pakeliamos ir klausytojui patiekiamos ne kaip elementariausias maistas, o kaip desertas. Pasigardžiavimui po niūrios kasdienybės.

Šiuose pasirodymuose A. Kaniava dar labiau atsipalaiduoja, dar labiau šėlsta po scenos erdvę. Ir tai, atrodo, ne vien aktorystės reikalas – įtikti publikai, ją nugalėti, bet todėl, kad šiuos „musiškai“ zvimbiančius pasirodymus aktorius itin myli. O kai labai myli, tai meilė, kaip sakoma, jau ir per kraštus liejasi, savo lavina užliejanti ir susirinkusią publiką.

Toks karštos meilės proveržis visų Andriaus Kaniavos gerbėjų laukia šį penktadienį Vilniaus mokytojų namų kiemelyje „Vasaros terasa“. Koncerto pradžia 20 val. Organizatoriai ragina, jeigu jūsų savaitgalis jau suplanuotas – planus pakoreguokite, o jeigu dar tik sukate galvą, ką ir kur veikti – pradėkite nuo šio koncerto. Energijos pakaks ne vien šeštadieniui ir sekmadieniui, o galva bus kur kas lengvesnė ir mąslesnė nei po netyčia išgertų kelių bokalų...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius