Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 30

Ansamblis „Subtilu-Z“ pristato antrąją kompaktinę plokštelę

Pasitinkant 2013-uosius metus instrumentinės muzikos ansamblis „Subtilu-Z“ kartu su Lietuvos muzikų sąjunga išleido naują kompaktinę plokštelę, pavadinimu „Strong Insertion“ – „Aštrus įsiveržimas“.
Ansamblis „Subtilu-Z“
Ansamblis „Subtilu-Z“ / „Subtilu-Z“ nuotr.
Temos: 1 „Subtilus“

Grupė "Subtilu-Z" gerbėjus pakeri savo energija, gera nuotaika, profesionalumu bei dinamiškumu. Naujoje plokštelėje vaikinai taip pat džiugina savo savitu stiliumi. Kūriniai aštriai įsiverš į klausytojų mintis ir nepaliks abejingų.

Kompaktą įrašyti padėjo kanklininkė Jolanta Babaliauskienė bei dainininkė Valentina Yaron. Taigi plokštelėje – ne tik instrumentiniai kūriniai. Su vokaliste Valentina Yaron planuojama padaryti visą koncertinę programą.

Naujomis spalvomis suskambo P.Velikio „Žiemos kelias“. „Šis kūrinys jau buvo įrašytas ankstesnėje plokštelėje. Šį kartą norėjome jį įrašyti kitu instrumentu. Kanklės – lietuviškas instrumentas, kuris puikiai tinka šiam kūriniui, juolab, kad Jolanta Babaliauskienė yra puiki muzikė“, – sako akordeonistas P.Velikis.

Kompaktinis diskas ypatingas tuo, jog yra įrašytas ne įrašų studijoje, o akustiškoje Piano.lt koncertų salėje. Tai leidžia klausytojams pasijusti lyg koncerte.

Beveik pusė kūrinių yra autorinės kompozicijos, dalis visų pamėgto A.Piazzolla bei kitų autorių kūrinių. A.Piazzolla kūriniai populiarūs tarp įvairių muzikos atlikėjų, o grupės „Subtilu-Z“ aranžuotė išsiskiria visų pirma savo unikalia ansamblio sudėtimi. Dažniausiai šie kūriniai atliekami styginių instrumentų.

Kompaktinį diską galima įsigyti daugelyje internetinių Lietuvos ir pasaulio parduotuvių, tokių kaip www.supersound.lt. Artimiausiu metu jį bus galima rasti didžiuosiuose Lietuvos prekybos centruose bei knygynuose. Taip pat po Naujųjų numatomas koncertinis pristatomasis turas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius