-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 15

Antrojo albumo įrašus „Gerai Gerai & Miss Sheep“ pradėjo atsisveikinimu su senaisiais kūriniais

„Metų debiuto statulėlė apdovanojimuose „M.A.M.A“ mudviems priminė, kad debiutantais būnama tik kartą. Pirmasis albumas dienos šviesą išvysta taip pat tik sykį. Todėl pats laikas simboliškai atsisveikinti su mūsų pirmuoju kūdikiu "Own religion” ir savo gerbėjams padovanoti jau antrąjį mūsų darbą“, – sako „Gerai Gerai & Miss Sheep“ bei pristato naujausią savo projektą „Own religion remixed“.
„Gerai Gerai & Miss Sheep“
„Gerai Gerai & Miss Sheep“ / Viktorijos Bali nuotr.

Kiek daugiau nei prieš metus debiutinį albumą išleidęs elektroninės muzikos duetas iš Vilniaus nusprendė pirmuosius savo kūrinius atiduoti į talentingų diskžokėjų rankas – taip gimė ypatinga svetainė, talpinanti 11 melodingų remiksų ir jiems dedikuotų vaizdų. Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad pastaraisiais pasirūpino „Gerai Gerai & Miss Sheep“ komandos akys – video menininkas Nulis Vaizdo, dar šaukiamas Aliaus Petraškos vardu.

„Tai pirmas toks unikalus ir tikrai atsakingas mano darbas. Tuo pačiu ir iššūkis – nedrąsu, kai tavo mėgstami ir mintinai mokami kūriniai skamba stipriai kitaip. Kaip ten bebūtų, pasirinkau chaoso tematiką ir užsidaręs tamsiame kambaryje sulipdžiau vienuoliką muzikos garsus atspindinčių video projekcijų“, – apie idėją kalba Nulis Vaizdo.

Tuo tarpu „Gerai Gerai & Miss Sheep“ taria didelį ir garsų ačiū tokiems kurėjams kaip Andrius Alien, Andy Lau, Corbie, D.Dzouns, Virus J, V.Soul, Name-Free ir visiems kitiems prisidėjusiems.

Mainais už padėką žodį taria ir vienas iš „Happyendlles“ vyrukų Andrius Alien, sukalęs remiksą “Gerai Gerai & Miss Sheep” gabalui “Insomniac”.

„Man labai patinka, kai žmonės dviratį išranda iš naujo! Į „Gerai Gerai & Miss Sheep“ visada smagu žiūrėti ir jų klausyti. Smagu, kad jie tobulėja ir kuria savo dviratį! Buvo smagu dalyvauti šiame projekte, o kai pamačiau dar ir vizualinį rezultatą – nerealiai nudžiugau. Mažai, kad Lietuvoje taip žvelgia į muziką ir jos apipavidalinimą! Du pirštai!“, – jaunuosius kolegas giria Andrius Alien.

Rinktis mylimiausią „Own religion remixed“ remiksą galite čia.

Artimiausias „Gerai Gerai & Miss Sheep“ pasirodymas – vasario 16-ąją, menų fabrike „Loftas“ vyksiančiame renginyje „Kaip mes žaidėme revoliuciją – roko maršas. Duoklė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius