-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 23

„Balcony Tv“ įamžino Kaune „Gatvės muzikos dienoje“ pasirodžiusius atlikėjus

Per gegužės 19-20 d. vykusią miesto šventę „Kauno dienos 2012“ „BalconyTv Kaunas“ komanda stengėsi pagauti ir nufilmuoti kuo daugiau talentingų atlikėjų dalyvavusių „Gatvės muzikos dienoje“.
„Gatvės muzikos diena“ Kaune
„Gatvės muzikos diena“ Kaune / Viktorijos Stankevičiūtės nuotr.

BTV buvo oficiali renginio televizija, o nufilmuotus pasirodymus bus galima pamatyti svetainėje Balconytv.com. „Buvo smagu matyti muzikantų džiaugsmą. Geriausiai groję gavo net dovanėlių – nemokamų kokteilių ir nuolaidų kuponų kavai, kad diena neprailgtų ir burna neišdžiūtų“, – šypsojosi neseniai Lietuvoje debiutavusios didžiulę tarptautinę auditoriją turinčios internetinės televizijos nariai.

Idėja gimė prie puodelio arbatos

2006 m. Dubline (Airijoje) režisierius Stephen'as O'Regan ir muzikantas Tomas Milletas, gurkšnodami arbatą, nusprendė, kad balkonas yra vieta, kurią reikėtų dažniau išnaudoti įvairiems kultūriniams tikslams.

Po  keleto puodelių arbatos ėmė plėtotis mintis, jog balkone jei galėtų surengti kelių grupių pasirodymus ir juos nufilmuoti. Pasitelkus dar kelių pažįstamų muzikantų pagalbą, buvo nufilmuoti pirmieji „BalconyTv“ pasirodymai.

Netrukus į balkoną ėmė plūsti norintys jame pagroti muzikantai. Taip paprasta idėja pavirto į internetinę televiziją, kuri šiuo metu yra pirmaujanti pasaulyje, galinti pasigirti 30 milijonų peržiūrų.

Lietuvos talentų ieško indas

Džiugu, kad balkono televizija jau pasiekė ir Lietuvą, suteikdama galimybę parodyti mūsų talentus tarptautinei publikai. 2012 balandžio 4 d. buvo nufilmuoti pirmieji lietuvių pasirodymai.

Iššūkį ieškoti talentų Lietuvoje ir koordinuoti šį šou priėmė, kaip bebūtų keista, prodiuseris ne iš Lietuvos, bet iš Indijos. Darbas paremtas gera valia ir noru, kad Lietuva turėtų šansą parodyti save tarp kitų šalių. Ir tai yra visas atlygis, kurį prodiuseris Sunny Aggarwal gauna už savo darbą.

Žinoma, negalima pamiršti ir kitų komandos narių, kurie savo laisvą laiką skiria projektui. Rūpintis garsu bei video kokybe patikėta KTU jaunimo televizijai „Kobra“.

Nauji video į „BalconyTv Kaunas“ svetainę įkeliami kiekvieną savaitę. Galimybę pasirodyti balkono televizijoje turi ne tik gerai žinomi atlikėjai, bet ir dar niekam negirdėti muzikantai.

Lietuvoje netrūksta panašaus stiliaus svetainių, bet „BalconyTv“ išskirtinumas – lLietuvos muzikantams atsiverianti didelė tarptautinė auditorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius