Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 25

Bosas grįžta: Bruce'as Springsteenas pristatė dainą iš kitąmet išleidžiamo albumo

Viena tvirčiausių JAV roko figūrų – Bruce'as Springsteenas – pirmadienio rytą ne tik paskelbė busimo albumo datą, bet ir pristatė pirmąjį singlą.
Bruce'o Springsteeno albumo viršelis
Bruce'o Springsteeno albumo viršelis
Temos: 2 Rokas Muzika

Daina „High Hopes“ iš to paties pavadinimo albumo, kuris bus išleistas sausio 14 dieną, yra grupės „The Havalinas“ perdainuotas kūrinys.

VIDEO: Bruce Springsteen - High Hopes

Ši daina Bruce'ui Springsteenui vis dėlto nėra visiškai nauja. Bosu vadinamas atlikėjas kartu su „E Street Band“ ją buvo įrašęs dar 1995 metais, tačiau nusprendė ją įrašyti naujai su buvusiu „Rage Against The Machine“ gitaristu Tomu Morello. B.Springsteenas Tomą ir jo gitarą vadina savo mūzomis, kurios padėjo pakelti visą projektą į naują lygmenį.

Kitąmet pasirodysiančiame B.Springsteeno albumo bus ir daugiau perdainuotų kūrinių, taip pat kelios perrašytos dainos ir, žinoma, iki šiol neišleistų darbų. Nemažą dalį „High Hopes“ albumo dainų gerbėjai jau galėjo išgirsti ir įvertinti muzikanto pasirodymų metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius