Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 12

Choras „Bel Canto“nustebino parodos „World press photo“ lankytojus surengdami netikėtą pasirodymą

Pasirodymą „Kilo Health“ erdvėje surengęs ryškiausias ir populiariausias lietuvių choras „Bel Canto“ šeštadienio vakarą nustebino parodos „World press photo“ lankytojus. Būrys choristų atliko kelis kūrinius iš artėjančių savo koncertų repertuaro, o jų improvizuotas pasirodymas sulaukė gausių lankytojų ovacijų.
Choras „Bel canto“nustebino parodos „World press photo“ lankytojus surengdami  netikėtą pasirodymą
Choras „Bel canto“nustebino parodos „World press photo“ lankytojus surengdami netikėtą pasirodymą / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„Džiaugiamės, kad savo projektu #nelikimenamuose galime nors šiek tiek prisidėti prie šios parodos. Ypač dėl to, kad abiejų projektų idėja yra panaši – dovanoti įdomų ir kokybišką turinį netradicinėje aplinkoje, o ši nuostabi erdvė suteikia idealias sąlygas šių idėjų simbiozei“, – sako Adomas Jurkevičius, Choro "Bel Canto" narys ir idėjos autorius.

VIDEO: Choro„Bel Canto“ pasirodymas „World press photo“ parodoje

„Kilo Health” žmogiškųjų išteklių vadovė I. Bernotaitė pastebi, kad vienas iš chorų atstovų yra ir jos kolega, tad džiaugiasi, kad komandos nariai gali geriau susipažinti su kolegomis ne tik kasdieniame amplua.

„Savo talentams suteikiame daug laisvės ir savarankiškumo, tad visada skatiname iniciatyvą. Net ir tokiose veiklose kaip hobiai. Kas nors užsinori kurti bėgikų būrelį – prašom, tikrai paskatinsim, sumokėsim už dalyvavimą maratonuose. Kitas pavyzdys – kolegos mėgdavo susirinkti žiūrėti ir aptarti filmus, tad naujose patalpose nusprendėme įrengti kino salę. Tikrai norime sukurti atmosferą, kad kolega tau būtų ne dar vienas veidas susitikime, o išties įdomi asmenybė. Pavyzdžiui, „Kilo Health“ tinklaraštyje stengiamės daugiau dėmesio skirti ne tik įmonės naujienoms, bet ir interviu įrašams apie kolegų įdomius ar neįprastus pomėgius. Taigi, vieno iš talentų dalyvavimas koncerte, kuris rengiamas įmonės erdvėse gera iliustracija, kaip įvairiais būdais galime pažinti komandos narius“, – sako I. Bernotaitė.

Prestižinę geriausių spaudos fotografijų parodą „World Press Photo 2022“ dar galite suspėti išvysti iki lapkričio 20 d. Parodoje pristatomos istorijos iš viso pasaulio – nuo aktualijų, matomų kasdienėse pasaulio žiniose, iki ekskliuzyvinių kadrų iš vietų, į kurias mažai kas gali įžengti. Šia paroda siekiama parodyti, kokią svarbią misiją atlieka fotožurnalistai ir kokia svarbi yra spaudos laisvė.

Lankytojų lauks ne tik įspūdingos fotografijose užfiksuotos istorijos, bet ir galimybė apžiūrėti dar neatrastą erdvę, kuri pirmą kartą atsivėrė visuomenei. Parodą rasite naujose „Kilo Health“ erdvėse, adresu Aludarių g. 3, Vilnius.

Daugiau informacijos apie parodą ir bilietai ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius