Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 02 27

Ekspresyvioji dainininkė Viviane užburs prancūziškomis dainomis

Jausmingai, subtiliai ir virtuoziškai atlikdama fado melodijas, praturtintas prancūziškų šansonų, romų džiazo elementais, tango aistra ir Lotynų Amerikos ritmais, Viviane netruko užkariauti publikos simpatijų. Galingo ir užburiančio balso šeimininkė grįžta į Lietuvą su legendinės prancūzų dainininkės Editos Piaf dainomis, skelbiama pranešime.
Portugalų dainininkė Viviane
Prancūzų dainininkė Viviane / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Prancūzija Muzika

Jei Žemėje nebūtų Paryžiaus, pasaulis būtų našlaitis! Paryžius – tai miestas gundytojas, kur, kaip sakoma, galima įsimylėti ir stulpą, miestas, gebantis kasdienybę paskandinti kabareto siautulyje, flirtuojantis šansonais ir šlovinantis nuodėmingai malonų meną gyventi...

VIDEO: VIVIANE canta PIAF - teaser

Penktą kartą Lietuvoje viešėsianti ekspresyvioji portugalų atlikėja Viviane, muzikos gerbėjų pamilta už savo unikaliai suplaktą fado mediterraneo – tango, prancūziškų melodijų ir džiazo kokteilį – įsuks į amą atimančių chanson français verpetą, numargintą subtiliais portugališkais potėpiais.

Prabangios, emociškai nubloškiančios, virtuoziškai atliekamos prancūzų scenos legendos Editos Piaf interpretacijos iš Viviane mikrofono privers mus gerai valandai apmirti ir nupleventi į bohemišką kabareto prietemą, spalvingus Paryžiaus skersgatvius, slaptas įsimylėjėlių vieteles...

Patirsime kutenantį atpažinimo jaudulį, nuskambėjus ne kartą girdėtai klasikai: „Padam… Padam…“, „L’accordeoniste“, „Non, Je Ne Regrette Rien“, „Milord“ ir, žinoma, „La Vie En Rose“ bei daugelį kitų Editos Piaf dainų.

VIDEO: Viviane - La vie en rose

Dedamės rožinius akinius ir plevename su Viviane į svaigųjį Monmartrą, nes neverta gardesnio gyvenimo gurkšnio atidėlioti rytojui!

Viviane gimė Pietų Prancūzijoje, kur gyveno iki paauglystės, o jos namuose nuolatos skambėjo didžiųjų Prancūzų vardų atliekamos dainos. Edita Piaf buvo vieną jų, palikusi Viviane muzikinėje karjeroje nemenką įspaudą.

VIDEO: Johnny Tu n`es pas un Ange - VIVIANE

2017-aisiais daina „La Vie En Rose“ atšventė savo 70-metį. Ši sukaktis įkvėpė charizmatiškąją Viviane paruošti koncertinę programą, kuri itin įtaigiai atskleidžia kraują stingdančią dainininkės balso spalvų gamą.

Dainų skambesį švelniai apgobs akordeonas ir João Gentil, akustinė gitara ir Tó Viegas, elektrinė gitara ir João Vitorino, klavišiniai ir Filipe Valentim, kontrabosas ir Bruno Vítor.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius